De CHINCHILLA als Gezelschapsdier - Netty Dekker-de Wit - uitgeverij E

Schrijver:
Titel: De CHINCHILLA als Gezelschapsdier - Netty Dekker-de Wit - uitgeverij Etiko, hardcover
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden:
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Zo'n 20 jaar geleden was het houden van Chinchilla's door particulieren nog een bijzonderheid. Heden ten dagen worden de van oorsprong voor de pels gefokte dieren, als gezelschapsdier in de huiskamer gehouden. Chinchilla's zijn dan ook ideale dieren om als huisdier te houden. Ze zijn zeer lief, tam en aandoenlijk. Echter om een Chinchilla goed te kunnen verzorgen, goed te voeden en te huisvesten is kennis nodig. Kennis die u op kunt doen met dit boek.
rec.
Het houden van chinchilla's als huisdier dus niet als leverancier van bont wordt vanuit de praktijk (de schrijfster heeft zelf chinchilla's) beschreven. Zowel aanschaf, huisvesting, voortplanting en verzorging als EHBO worden behandeld. Extra wetenswaardigheden of speciale aandachtspunten worden in de tekst op een gele achtergrond afgedrukt. Het taalgebruik is niet moeilijk, bruikbaar voor beginnende en iets meer ervaren liefhebbers.
Een dier in opmars. Zo mogen we de Chinchilla wel noemen. Van pelsdier tot huiskamerlieveling. Chinchilla s zijn ideale dieren om als huisdier te houden. Over Chinchillas doen echter de vreemdste verhalen de ronde. En verkeerde informatie en behandeling kan grote schade aanbrengen aan het welzijn van de Chinchilla. Chinchillas hebben namelijk wel enige gebruiksaanwijzingen. De Chinchilla als gezelschapsdier - geeft de nodige informatie over alle zaken die een chinchillaliefhebber bezig houdt. Niet alleen aanschaf, voeding en huisvesting komen aan de orde. Ook wordt ingegaan op voortplanting en ziekten.
Verder lezen

VOL-DE-VENT uit Zwolle

Logo VOL-DE-VENT

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - De CHINCHILLA als Gezelschapsdier - Netty Dekker-de Wit - uitgeverij Etiko, hardcover

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VOL-DE-VENT

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VOL-DE-VENT
  • Na uw bestelling ontvangen u en VOL-DE-VENT een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VOL-DE-VENT vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VOL-DE-VENT kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.