Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

De CHINCHILLA als Gezelschapsdier - Netty Dekker-de Wit - uitgeverij E

Schrijver:
Titel: De CHINCHILLA als Gezelschapsdier - Netty Dekker-de Wit - uitgeverij Etiko, hardcover
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden:
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Zo'n 20 jaar geleden was het houden van Chinchilla's door particulieren nog een bijzonderheid. Heden ten dagen worden de van oorsprong voor de pels gefokte dieren, als gezelschapsdier in de huiskamer gehouden. Chinchilla's zijn dan ook ideale dieren om als huisdier te houden. Ze zijn zeer lief, tam en aandoenlijk. Echter om een Chinchilla goed te kunnen verzorgen, goed te voeden en te huisvesten is kennis nodig. Kennis die u op kunt doen met dit boek.
rec.
Het houden van chinchilla's als huisdier dus niet als leverancier van bont wordt vanuit de praktijk (de schrijfster heeft zelf chinchilla's) beschreven. Zowel aanschaf, huisvesting, voortplanting en verzorging als EHBO worden behandeld. Extra wetenswaardigheden of speciale aandachtspunten worden in de tekst op een gele achtergrond afgedrukt. Het taalgebruik is niet moeilijk, bruikbaar voor beginnende en iets meer ervaren liefhebbers.
Een dier in opmars. Zo mogen we de Chinchilla wel noemen. Van pelsdier tot huiskamerlieveling. Chinchilla s zijn ideale dieren om als huisdier te houden. Over Chinchillas doen echter de vreemdste verhalen de ronde. En verkeerde informatie en behandeling kan grote schade aanbrengen aan het welzijn van de Chinchilla. Chinchillas hebben namelijk wel enige gebruiksaanwijzingen. De Chinchilla als gezelschapsdier - geeft de nodige informatie over alle zaken die een chinchillaliefhebber bezig houdt. Niet alleen aanschaf, voeding en huisvesting komen aan de orde. Ook wordt ingegaan op voortplanting en ziekten.
Verder lezen

VOL-DE-VENT uit Zwolle

particulier

Logo VOL-DE-VENT

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - De CHINCHILLA als Gezelschapsdier - Netty Dekker-de Wit - uitgeverij Etiko, hardcover