Pot, Roelf - Veldgids water- en oeverplanten

Schrijver:
Titel: Veldgids water- en oeverplanten
ISBN: 9789050111515
Taal: Nederlands
Uitgever: Knnv, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2004, 352pp, Gebonden. NIEUW
Prijs: € 55,00
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Veldgids water- en oeverplanten Voor veel mensen is het determineren van planten die in en langs het water groeien een lastige klus. Deze veldgids brengt daarin verandering. De auteur ontwikkelde nieuwe determinatiesleutels die nauw aansluiten bij de belangrijkste veldkenmerken en waarbij geen bloemen nodig zijn. Ter ondersteuning van de determinatie zijn speciaal voor deze gids vele trefzekere tekeningen gemaakt en zijn 200 kleurenfoto's opgenomen. In de Veldgids Water- en oeverplanten worden niet alleen hogere planten, maar ook algen, mossen en varens besproken. Deze veldgids is daarom het hulpmiddel bij uitstek voor de beginnende en gevorderde florist die niet bang is voor natte voeten. De auteur is als specialist werkzaam op het gebied van water- en oeverplanten en adviseur van o.a. waterschappen en natuurorganisaties.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pot, Roelf - Veldgids water- en oeverplanten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Beeke

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Beeke
  • Na uw bestelling ontvangen u en Beeke een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Beeke vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Beeke kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.