Clifford , Andrea - Prinsjes en prinsesjes Begrijp het gedrag

Schrijver:
Titel: Prinsjes en prinsesjes Begrijp het gedrag
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: splinternieuw
Prijs: € 14,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Andrea Clifford vat het gedrag van baby's, kleuters en schoolgaande kinderen op als een manier van praten. Als ouders begrijpen waarom een kind zich op een bepaalde manier gedraagt, kunnen ze hier op een goede manier op reageren. Het kind voelt zich gehoord en begrepen en zal minder geneigd zijn haar of zijn onaangepast gedrag te herhalen.
In dit praktische opvoedboek behandelt Clifford-Poston de verwachtingen die de meeste ouders bij de geboorte van hun kind zullen hebben. Vervolgens analyseert ze de normale kinderproblemen zoals niet willen slapen of eten, rivaliteit tussen broers en zussen, problemen op school, niet willen luisteren, liegen, de baas spelen en pesten. De laatste hoofdstukken gaan over de invloed van echtscheiding op kinderen en over ouders die een gezin met werk combineren. Kinderen hebben geen 'perfecte' ouders nodig, maar ouders die hun kinderen echt begrijpen.

Recensie(s)
Dit boek bevat praktische informatie over alledaagse problemen betreffende kinderen, zoals niet willen slapen of eten, rivaliteit tussen broers en zussen, liegen, pesten, niet luisteren enzovoort. Daarnaast behandelt het boek de invloed die een echtscheiding op kinderen heeft en ook ouders die een gezin met werk combineren. Het boek geeft de ouders de vrijheid om op eigen wijze anders te zijn. Kinderen hebben geen perfecte ouders nodig, maar ouders die hun kinderen begrijpen. De schrijfster is onderwijzeres en gezinstherapeute en werk al meer dan dertig jaar als zodanig. Het boek wordt ontsloten door een duidelijke inhoudsopgave; een register ontbreekt. Achterin zijn een bibliografie, een lijst van aanbevolen literatuur en nuttige internetadressen te vinden. Geschikt voor zowel ouders als hulpverleners die met ouders en kinderen werken.

splinternieuw, vaste prijs
Verder lezen

De Oorsprong uit Nieuw Roden

Logo De Oorsprong

zie ook onze website www.boekhandeldeoorsprong.nl Verzending in Nederland: Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 3,50 Pakketpost € 5,50 euro. Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Clifford , Andrea - Prinsjes en prinsesjes Begrijp het gedrag

Vanwege structureel onderhoud kunt u geen bestellingen plaatsen tussen 3:00 en 3:20 (GMT +1).
Onze excuses voor het ongemak.

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.