- Grote topografische atlas van Nederland deel 2 : Noord-Neder

Schrijver:
Titel: Grote topografische atlas van Nederland deel 2 : Noord-Nederland
ISBN: 9789001961794
Taal: Nederlands
Uitgever: Wolters-Noordhoff
Bijzonderheden: 1987, 142 pp., hardcover. Goed
Prijs: € 9,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Net, strak en fris exemplaar, naam stempel voorin, verder nagenoeg in nieuwstaat.

Dit deel uit de 4-delige Topografische Atlas bevat Friesland, Groningen, Drenthe, de Noord-Oost polder en een stukje Overijssel (de laatste 2 staan ook in het deel Oost-Nederland). De met zorg gereproduceerde kaarten hebben dezelfde heldere kleuren als de originele 40x50 cm. grote kaarten, maar geven, merkwaardig genoeg, in deze uitgave met een halve (20x25 cm.) kaart over 2 pagina's een onrustiger kaartbeeld. Nu staat zo'n kaart ook wel volgepriegeld met lijntjes, zodat je echt wel alle tijd moet nemen om e.e.a. goed te kunnen interpreteren. Immers, afzonderlijke boerderijen, molens, bruggetjes, bospaden enz., het staat er allemaal op. Dat maakt de atlas zeer geschikt om wandelingen en/of fietstochten te plannen, ook al omdat boven- en onderaan de bladzijden naar voorgaande en volgende kaartbladen verwezen wordt. Vergeleken met de vorige druk zijn de kaarten van het zuidelijke deel van de atlas ( het gebied rond Sneek, Stavoren, de Noord-Oost polder, Steenwijk, Emmen, Ter Apel, Coevorden en Nieuw-Schoonebeek) vernieuwd. Dat was hard nodig want die waren uit de jaren 1973-'75.
Verder lezen

boekmakelaar uit Maastricht

Wij verzenden naar België aan B-post tarieven. Betaling met paypal is mogelijk. Afhalen van boeken in overleg

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Grote topografische atlas van Nederland deel 2 : Noord-Nederland

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekmakelaar

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.