Hildebrand, A.D. - De Kilometer-Kampioen. 'n Spannend verhaal m

Schrijver:
Titel: De Kilometer-Kampioen. 'n Spannend verhaal met alles er in, wat je niet wist van de Nederlandse Spoorwegen. Met 120 gekleurde illustraties (= opplakplaatjes,sj) van Charles Burki, zwart-wit illustraties van Jaap Pronk.
Taal: Nederlands
Uitgever: Gemeenschappelijke Uitgave van A. Hooimeijer & Zonen N.V., Beschuitfabrieken, Barendrecht N.V. Puddingfabriek v/h A.J. Polak, Groningen VS Pepermunt. & Suikerwerkfabriek Van Slooten N.V., Leeuwarden1954.
Bijzonderheden: Hardcover, ingenaaid. Formaat: 20,5x27cm. Pg's. 111. Met stofomslag. Conditie: boekblok is prima, stofomslag matig.
Prijs: € 12,85 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
'Dit boek is tot stand gekomen met welwillende medewerking van de Propaganda en Technische Afdelingen van de N.V. Nederlandsche Spoorwegen.
Organisatie en verzorging Reclame-Adviesbureau Bouman, Leeuwarden'.
Ook aanwezig in/ behorend bij het boek:
- Wedstrijdformulier
- wenken voor het opplakken onze plaatjes

Een uitermate kostbare en zeldzame uitgave.
Verder lezen

jsgoodbook uit Zaltbommel

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek. Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven. Reclames ten allen tijd binnen vijf dagen. De verzendkosten bedragen € 2,61 oplopend tot eventueel € 4,35 (= brievenbusformaat) en € 6,95 = (bezorg-, pakketpost).

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hildebrand, A.D. - De Kilometer-Kampioen. 'n Spannend verhaal met alles er in, wat je niet wist van de Nederlandse Spoorwegen. Met 120 gekleurde illustraties (= opplakplaatjes,sj) van Charles Burki, zwart-wit illustraties van Jaap Pronk. Hildebrand, A.D. - De Kilometer-Kampioen. 'n Spannend verhaal met alles er in, wat je niet wist van de Nederlandse Spoorwegen. Met 120 gekleurde illustraties (= opplakplaatjes,sj) van Charles Burki, zwart-wit illustraties van Jaap Pronk. Hildebrand, A.D. - De Kilometer-Kampioen. 'n Spannend verhaal met alles er in, wat je niet wist van de Nederlandse Spoorwegen. Met 120 gekleurde illustraties (= opplakplaatjes,sj) van Charles Burki, zwart-wit illustraties van Jaap Pronk. Hildebrand, A.D. - De Kilometer-Kampioen. 'n Spannend verhaal met alles er in, wat je niet wist van de Nederlandse Spoorwegen. Met 120 gekleurde illustraties (= opplakplaatjes,sj) van Charles Burki, zwart-wit illustraties van Jaap Pronk.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij jsgoodbook

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met jsgoodbook
  • Na uw bestelling ontvangen u en jsgoodbook een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van jsgoodbook vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • jsgoodbook kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.