VEN, DANIEL VAN DE en OOSTERWIJK, BRAM - HOLLAND=AMERIKA LIJN/

Schrijver:
Titel: HOLLAND=AMERIKA LIJN/ ACHTEROMKIJKEND NAAR DE WILHELMINAKADE/
Taal: Nederlands
Uitgever: De Alk
Bijzonderheden: UITVERKOOPPRIJS IN PERFECTE STAAT
Prijs: € 25,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Niet alles in de krant zetten, hoor, zei de grote HAL-man Willem van der Vorm in 1961. Wat wel van hem in de krant mocht, waren de foto's van Daniël van der Ven. Dat juichte hij zelfs toe. Zo hebben ontelbare fotos van Daniël van de Ven hun weg naar het publiek gevonden.
Alles gebeurde op de Wilhelminakade, toen de grote schepen nog elke dinsdag binnenkwamen en elke vrijdag vertrokken. Dit fotoboek is de herinnering aan toen. Zo was het. Zo werd er geladen, zo werd er gelost en zo werd er scheepgegaan. Zo statig lagen de schepen aan de kade, zo mooi rezen ze op uit het water als de tros was losgesmeten. En zo mooi glinsterde de Waterweg als Daniël weer precies op het goede moment had afgedrukt. Het tijdsbeeld dat dit boek geeft, is bijna volledig.
Het boek, uitgevoerd als foto-album uit de 50er-jaren (formaat: 15 x 21 cm oblong), heeft een omvang van 176 pagina's, waarbij per pagina één foto is afgedrukt met een kort onderschriftje. Per hoofdstuk worden de foto's nogmaals klein afgedrukt en genummerd waarbij per foto een wat langer onderschrift is afgedrukt. Het boek is gebonden in een linnenband en heeft een leeslint.
Verder lezen

leeszaalvreewijk

Logo leeszaalvreewijk

boeken kunnen ook opgehaald worden na telefonisch contact: 06-5370-1639 dinsdag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

VEN, DANIEL VAN DE en OOSTERWIJK, BRAM - HOLLAND=AMERIKA LIJN/ ACHTEROMKIJKEND NAAR DE WILHELMINAKADE/ VEN, DANIEL VAN DE en OOSTERWIJK, BRAM - HOLLAND=AMERIKA LIJN/ ACHTEROMKIJKEND NAAR DE WILHELMINAKADE/ VEN, DANIEL VAN DE en OOSTERWIJK, BRAM - HOLLAND=AMERIKA LIJN/ ACHTEROMKIJKEND NAAR DE WILHELMINAKADE/

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij leeszaalvreewijk

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met leeszaalvreewijk
  • Na uw bestelling ontvangen u en leeszaalvreewijk een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van leeszaalvreewijk vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • leeszaalvreewijk kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.