Bos, Frank - AMFIBIEËN & REPTIELEN IN BEELD - Zo goed als nie

Schrijver:
Titel: AMFIBIEËN & REPTIELEN IN BEELD - Zo goed als nieuw!
Taal: Nederlands
Uitgever: KNNV Uitgeverij, Zeist 2008
Bijzonderheden: 2008, 3e druk, 42 blz., illustr. in kleur, orig. omslag ca. 21x10cm, uitslaande kaart, In perfecte staat!
Prijs: € 3,95
Verzendkosten: € 2,73 (binnen Nederland)
Meer info:
Frank Bos, tekst. Renée den Besten, illustraties. AMFIBIEËN & REPTIELEN IN BEELD, 42 blz., rijk geillustreerd met afbeeldingen in kleur, origineel omslag ca. 21x10cm., met uitklapbare kaart, 3e druk, KNNV Uitgeverij, Zeist 2008. Een perfect - zo goed als nieuw - exemplaar van deze interessante en praktische uitgave! Kzw4-

Hoe oud kan een kikker worden en wat is het verschil tussen een amfibie en een reptiel? In Nederland komen allerlei soorten slangen, kikkers, salamanders, padden en hagedissen voor. Dit gidsje beschrijft meer dan 20 soorten, hun leefwijze en gedrag. Met tips voor herkenning, boordevol weetjes & inclusief herkenningskaart!
Een leuk boekje voor iedereen die kennis wil maken met amfibieen en reptielen. Deze gids hoort bij de serie Natuur in beeld. Ideaal om kennis te maken met de natuur dichtbij!

Recensie: Dit boekje, gewijd aan de in Nederland voorkomende reptielen en amfibieen, maakt deel uit van een serie natuurboekjes uitgegeven door KNNV. Het is bedoeld als leidraad voor de in deze diersoorten geinteresseerde leek. Het is ook hele beknopte informatie, maar dankzij de heldere teksten, juiste informatie en de duidelijke kleurtekeningen zal het zeker aan het doel beantwoorden: een eerste aanzet tot het determineren van de herpetofauna (de groep reptielen en amfibieen) in Nederland. Naast een deel met algemene informatie bevat dit boekje een korte beschrijving per diersoort. Het uitklapbare kleurrijke overzichtskaartje van de in ons land voorkomende soorten is erg handig en verwijst naar de pagina waar het dier wordt beschreven. Al met al een aardig zakgidsje voor de beginnende natuurminnaar vanaf ca. 13 jaar.

P.H. Redman
Verder lezen

NaturalHistoryBooks

NaturalHistoryBooks uit Apeldoorn

Logo NaturalHistoryBooks

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bos, Frank - AMFIBIEËN & REPTIELEN IN BEELD - Zo goed als nieuw! Bos, Frank - AMFIBIEËN & REPTIELEN IN BEELD - Zo goed als nieuw! Bos, Frank - AMFIBIEËN & REPTIELEN IN BEELD - Zo goed als nieuw! Bos, Frank - AMFIBIEËN & REPTIELEN IN BEELD - Zo goed als nieuw!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij NaturalHistoryBooks

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met NaturalHistoryBooks
 • Na uw bestelling ontvangen u en NaturalHistoryBooks een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van NaturalHistoryBooks vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • NaturalHistoryBooks kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.