Ollefen, Lieve van - Aan Francina Bane de ongelukkige minnaares

Schrijver:
Titel: Aan Francina Bane de ongelukkige minnaaresse van den ontijdig gestorven Nederlandsche dichter J.Bellamy
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam, J.W.Elwe, 1786
Bijzonderheden: 12 pagina's. In de oorspronkelijke kartonnen omslag met sierpapier op de platten. Papier onafgesneden. Fris exemplaar.
Prijs: € 50,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info: Inhoud:
Gedicht van 22 strofen van 6 regels. De dichter spreekt vol medeleven tot de verloofde van de veelbelovende Utrechtse student en Zeeuwse dichter Bellamy, die op zeer jeugdige leeftijd overleden.

Bibliotheek:
Dit gedicht is aanwezig in 3 grote Nederlandse bibliotheken.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ollefen, Lieve van - Aan Francina Bane de ongelukkige minnaaresse van den ontijdig gestorven Nederlandsche dichter J.Bellamy Ollefen, Lieve van - Aan Francina Bane de ongelukkige minnaaresse van den ontijdig gestorven Nederlandsche dichter J.Bellamy

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Zilveren Eeuw

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Zilveren Eeuw
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Zilveren Eeuw een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Zilveren Eeuw vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Zilveren Eeuw kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.