Bekker, E., Wed. Ds. Wolff en A.Deken - Historie van Mejuffrouw

Schrijver:
Titel: Historie van Mejuffrouw Sara Burgerhart
Taal: Nederlands
Uitgever: 's Gravenhage, Isaac van Cleef, 1786
Bijzonderheden: In 2 delen compleet. Derde druk. Met in elk deel 3 gegraveerde prenten van C. Bogerts naar J.Buijs. Op de schutbladen van beide delen de naam van een vorige eigenaar. Studie-exemplaar. Gebonden in 2 halflinnen bandjes met sierpapier op de platten.
Prijs: € 25,00
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Op de ruggen wat vergulde versieringen en de vergulde titel. Gelezen exemplaar. Het voorwerk van deel I zit vol flinke vochtvlekken. Ook vochtvlekken op de eerste en laatste bladzijden van deel II. Boekblok van deel II zit in de band.

Inhoud:
Interessant boek voor wie geïnteresseerd is in de moderne Nederlandse literatuur en de geschiedenis daarvan. Betje Bekker en Aagje Deken hebben met dit boek de Nederlandse roman vernieuwd. Een jaar later stapte medepatriot Rhijnvis Feith met zijn Julia in de rij moderne-romanschrijvers die nog steeds langer wordt. Deze auteurs richtten zich alle drie nadrukkelijk tot jonge mensen en hadden veel succes. Ook de Julia, de Turks fruit van de 18de eeuw, haalde destijds 3 drukken.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bekker, E., Wed. Ds. Wolff en A.Deken - Historie van Mejuffrouw Sara Burgerhart Bekker, E., Wed. Ds. Wolff en A.Deken - Historie van Mejuffrouw Sara Burgerhart

Vanwege structureel onderhoud kunt u geen bestellingen plaatsen tussen 3:00 en 3:20 (GMT +1).
Onze excuses voor het ongemak.

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Zilveren Eeuw
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Zilveren Eeuw een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Zilveren Eeuw vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Zilveren Eeuw kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.