Diderot - Encyclopedie van Diderot 5 dln / druk 1

Schrijver:
Titel: Encyclopedie van Diderot 5 dln / druk 1
ISBN: 9789027473080
Taal: Nederlands
Uitgever: Spectrum, Uitgeverij Het
Bijzonderheden: 2002, Gebonden. Verkeert in goede staat: ongelezen, geen aantekeningen of vouwen, netjes en schoon.
Prijs: € 99,00
Verzendkosten: € 7,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Facsimilé-uitgave van alle 3115 platen (ook uit de supplementen) van de beroemde Encyclopedie, het standaardwerk van de Franse Verlichting (1762-1777) op een kwart van de oorspronkelijke grootte, op speciaal vervaardigd papier in een ongewoon zorgvuldig reproduktieprocede gedrukt in een oplage van 1000 genummerde ex., in 4 platendelen en een deel met de oorspronkelijke onderschriften (in vertaling). In reproduktiekwaliteit en volledigheid is de Spectrum-uitgave uniek.
Verder lezen

TopBoek uit Emmen

particulier

Logo TopBoek

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Diderot - Encyclopedie van Diderot 5 dln / druk 1 Diderot - Encyclopedie van Diderot 5 dln / druk 1 Diderot - Encyclopedie van Diderot 5 dln / druk 1 Diderot - Encyclopedie van Diderot 5 dln / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij TopBoek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met TopBoek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en TopBoek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van TopBoek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • TopBoek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.