Palmen, Connie - Logboek van een onbarmhartig jaar

Schrijver:
Titel: Logboek van een onbarmhartig jaar
ISBN: 9789044617672
Taal: Nederlands
Uitgever: Prometheus
Bijzonderheden: 2011, hardcover (gebonden), 240 pag., zo goed als nieuw
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,40 (binnen Nederland)
Meer info:
Op 11 november 2007 vraagt Hans van Mierlo Connie Palmen ten huwelijk. Op 11 november 2009, de dag waarop ze elf jaar en elf dagen bij elkaar zijn, trouwen ze in de Rode Hoed in Amsterdam. Op 11 maart 2010, na een ziekbed van zes weken, sterft Hans van Mierlo op de intensivecareafdeling van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis te Amsterdam.
48 dagen na de dood van haar man begint Connie Palmen aan dit Logboek van een onbarmhartig jaar. Bang voor de dood van het vergeten zit Palmen met de pen op de huid van de pijn die rouw heet. Het logboek is het aangrijpende verslag van de hunkering naar een verdwenen lichaam, van zelfverlies, woede, en van de liefdevolle herinneringen aan een prachtige man.
Verder lezen

Books Actually uit Deventer

Logo Books Actually

SAVE THE DATE: BOEKENUITVERKOOP IN DE GEZELLIGSTE HUISKAMER VAN DEVENTER! 4 augustus van 09.30 tot 17.30 uur: Walstraat 137

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Palmen, Connie - Logboek van een onbarmhartig jaar

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Books Actually

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Books Actually
  • Na uw bestelling ontvangen u en Books Actually een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Books Actually vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Books Actually kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.