Stas, Anja - Olifantenmarketing. Hoe het olifantje Kai-Mook een

Schrijver:
Titel: Olifantenmarketing. Hoe het olifantje Kai-Mook een love brand werd.
ISBN: 9789020992977
Taal: Nederlands
Uitgever: LannooCampus, Leuven
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 2010, 184 blz. Met foto's.
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In 2006 werd Anja Stas aangenomen als commercieel directeur van de Koninklijke Maatschappij voor Dierkunde Antwerpen (KMDA). In die hoedanigheid schreef ze het eerste commerciële plan ooit in de bestaansgeschiedenis van de KMDA. In Olifantenmarketing beschrijft Stas hoe dit plan een succesverhaal werd. Centraal staat de geboorte Kai-Mook, de eerste Belgische olifant, in de Antwerpse zoo. Stas vertrok vanuit een holistische marketingbenadering, waarbij zowel digitale media als offlinemedia en PR hun steentje bijdroegen. In vijf hoofdstukken ('de droom', 'het verhaal', 'de beleving', 'de partners' en 'de missie') overloopt de auteur de verschillende facetten van haar commercieel plan: de voorbereiding, de planning, de doelgroep, de pers... Rudy Broeckaert, de voorzitter van de KMDA schreef het voorwoord, Linda Van Elsacker, directeur onderzoek en ontwikkeling zorgde voor een nawoord. Een boeiende casestudy voor marketeers, dat tegelijk ook zelf lijkt te passen in het besproken plan.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Stas, Anja - Olifantenmarketing. Hoe het olifantje Kai-Mook een love brand werd.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.