Carman, Patrick - Skeleton Creek - Ryans dagboek

Schrijver:
Titel: Skeleton Creek - Ryans dagboek
ISBN: 9789049923983
Taal: Nederlands
Uitgever: Pimento Kinderboeken
Bijzonderheden: 2009, Hardcover in nieuwstaat
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Ryan woont in Skeleton Creek, een klein, slaperig dorpje waar zelden iets gebeurt. Zeer tegen de zin van zijn ouders in trekt hij vaak op met Sarah, die hem altijd in problemen brengt. Sarah is gek op filmen en bekijkt de wereld door de lens van haar videocamera.

Op een dag besluiten ze een kijkje te nemen in de oude, leegstaande fabriek buiten het dorp. Terwijl Sarah aan het filmen is, schrikt Ryan op van een geluid en voor hij het weet glijdt zijn voet weg en breekt hij zijn been.

De weken erna is hij aan huis gekluisterd. Van zijn ouders mag hij Sarah voorlopig niet meer zien. Maar Sarah heeft haar video-opnamen van het ongeluk teruggezien en móét Ryan dringend spreken. Op de opnamen ziet ze beelden die ze eerder niet had gezien. Beelden van iets… of iemand?
Langzaam maar zeker raken Ryan en Sarah betrokken bij een sinister geheim. Terwijl Ryan het mysterie van Skeleton Creek in zijn dagboek probeert te reconstrueren, gaat Sarah met haar videocamera op onderzoek uit. Samen komen ze erachter dat het verleden veel geheimen kent en dat de toekomst vol gevaren zit…

Skeleton Creek is een spannende, tweedelige multimediale serie. Via een speciale toegangscode in het boek kan de lezer de filmpjes van Sarah zelf bekijken.
Verder lezen

de Koopjeskoffer uit Goirle

Logo de Koopjeskoffer

Wat leuk dat je (misschien wel) iets gaat bestellen in mijn winkeltje!
Vaak kan er nog een boek (of meerdere boeken) bij je bestelling voor dezelfde verzendkosten.
Om makkelijker te zoeken tussen mijn andere boeken op categorie, trefwoord etc. kun je ook op de website kijken, www.dekoopjeskoffer.nl.
Verder staan er veel boeken ook op marktplaats, en kun je me vinden op Facebook en Instagram.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Carman, Patrick - Skeleton Creek - Ryans dagboek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij de Koopjeskoffer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met de Koopjeskoffer
  • Na uw bestelling ontvangen u en de Koopjeskoffer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de Koopjeskoffer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • de Koopjeskoffer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.