Martinet, J.F. (Paasman, Bert (drs.)) - J.F. Martinet. Een Zutp

Schrijver:
Titel: J.F. Martinet. Een Zutphens filosoof in de achttiende eeuw.
ISBN: n.v.t.
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekhandel Van Someren - H.W. ten Bosch Zutphen 1971
Bijzonderheden: Softcover. Pg's. 112. Met afbeeldingen en tekeningen (zw/w). Conditie: (als) nieuw.
Prijs: € 9,85 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
'De laatste afzonderlijk verschenen publikatie over leven en werken van J.F. MARTINET is van 1796.
Sindsdien is er aan zijn werk in tijdschriftartikelen en terloops in studies nog wel de nodige aandacht besteed, maar nieuw materiaal en nieuwe gezichtspunten kwamen er nauwelijks naar voren.
Dit boek, dat niet de pretentie heeft een zwaarwichtige studie te zijn, bevat nieuw materiaal dat door literatuur-
en archiefonderzoek aan het licht gekomen is. Voor een deel is het echter gebaseerd op de reeds aangeduide 'Levensberichten van J.F. Martinet' door A. van den Berg, een werk dat, wat de nu nog te controleren gegevens betreft, uiterst betrouwbaar genoemd kan worden. (...)'.

Martinet blijft de geesten boeien.
Verder lezen

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het boek gesloten).
De verzendkosten bedragen € 2,88, € 3,84 oplopend tot eventueel € 4,60 (= Track & track, brievenbusformaat) en € 7,25 = (bezorg- pakketpost (= tarieven binnen Nederland).
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Martinet, J.F. (Paasman, Bert (drs.)) - J.F. Martinet. Een Zutphens filosoof in de achttiende eeuw. Martinet, J.F. (Paasman, Bert (drs.)) - J.F. Martinet. Een Zutphens filosoof in de achttiende eeuw.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij jsgoodbook

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met jsgoodbook
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en jsgoodbook een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van jsgoodbook vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • jsgoodbook kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.