Arthur Broeckaert - Jan Palfijn

Schrijver:
Titel: Jan Palfijn
Taal: Nederlands
Uitgever: Cayman-Seynave 1936
Bijzonderheden: Bibliofiel verzorgde biografie van de medicus Jan Palfijn
Prijs: € 60,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Arthur Broeckaert. Jan Palfijn, Een levensbeeld, 1650-1730. Cultura, H. Cayman-Seynave, Brugge, 1936."

26 x 20 cm., crème uitgeversomslag bedrukt in rood en zwart. Het boek zit in een groen kartonnen foedraal met linnen rug met lederen rugschildje (licht beschadigd) en in een eveneens groen kartonnen foedraal. 264 blz. plus Inhoudsopgave en Colofon ; deels onopengesneden. Met volblad en gekleurde houtsneden van André Vlaanderen buiten de paginering, en met tekeningen in de tekst van Jean Stiénon du Pré.

Dit is één van de 52 luxe-exemplaren op geschept Pannekoek papier met watermerk, op naam gedrukt voor dr. Louis de Winter.

De bekende Vlaamse arts en "chirurgijn" Jan Palfijn (1650-1730) was onder meer hoogleraar in de osteologie en chirurgie aan de Heelkundige School van Gent. Hij schreef verscheidene heelkundige werken, waaronder de “Heelkonstige ontleding van ’s menschen lighaam” (Leiden, 1718) en ontwierp een succesvol gebleken verlostang. Hij heeft een standbeeld in Kortrijk ; Gent en Antwerpen hebben een ziekenhuis naar hem vernoemd.

Prijs 60 euro plus 10 voor aangetekende verzending in Nederland en België. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Arthur Broeckaert - Jan Palfijn Arthur Broeckaert - Jan Palfijn Arthur Broeckaert - Jan Palfijn Arthur Broeckaert - Jan Palfijn Arthur Broeckaert - Jan Palfijn Arthur Broeckaert - Jan Palfijn

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.