Van der Snickt, Louis - Chasse et Pêche

Schrijver:
Titel: Chasse et Pêche
Taal: Frans
Uitgever: Vanbuggenhout, Brussel, 1892
Bijzonderheden: Fraaie chromolitho's van honden, pluimvee en vissen
Prijs: € 95,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"1892-1893. Chasse et Pêche. Acclimatation, Revue des Eleveurs. enz. Rédacteur en Chef: Louis Van der Snickt. Ancien directeur des Jardins Zoölogiques de Gand et de Dusseldorf. Onzième Année. Bruxelles, Bureax de l'Administration, Imprimerie Vanbuggenhout."

33 x 25 cm., kartonnen band met vergulde lederen rug.435 blz. inclusief inhoudsopgave en 52 volblad gravures en foto's, waarvan 10 in kleur (chromolitho's) van jachthonden, gewone honden, vissen, pluimvee, enz.

Interessant blad dat het "organe officiel" was van 14 uiteenlopende verenigingen (zie lijst op titelbladzijde) en dus ook een gevarieerde inhoud had: nieuws over de kweek van honden, de drijfjacht, de uitroeiing van de otter (met kleurlitho), het vergiftigen van roofvogels en vossen, de visvangst, diverse hondenwedstrijden en -tentoonstellingen, het herkennen van sporen van wilde dieren, kortom dagenlang leesplezier voor wie interesse heeft in de kijk op dieren van 130 jaar geleden.

Voor de boeiende figuur van Louis van der Snickt (1837-1911), lees het artikel http://www.vivfn.be/PDF/VN/Het_Vlaams_Neerhof_2011-4_Louis_Vander_Snickt.pdf

Prijs 95 euro plus 10 voor aangetekende verzending in België en Nederland. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Van der Snickt, Louis - Chasse et Pêche Van der Snickt, Louis - Chasse et Pêche Van der Snickt, Louis - Chasse et Pêche Van der Snickt, Louis - Chasse et Pêche Van der Snickt, Louis - Chasse et Pêche Van der Snickt, Louis - Chasse et Pêche Van der Snickt, Louis - Chasse et Pêche

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.