Arcangel, Dianne - Ontmoetingen in het hiernamaals Buitengewo

Schrijver:
Titel: Ontmoetingen in het hiernamaals Buitengewone ervaringen van gewone mensen
ISBN: 9789021581972
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos
Bijzonderheden: 2007 / paperback / 382 pag. / 455 gram / gelezen en in goede staat; klein scheurtje bovenin bij grens voorzijde en rug (zie foto's)v
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Toen Dianne Arcangel als verpleegkundige werkte met stervenden en nabestaanden, merkte zij dat contact met de geest van een overledene verrassend vaak voorkomt. Bovendien zag zij hoe troostrijk en hoopvol zulke ‘ontmoetingen’ kunnen zijn. Nadere gegevens over dit fenomeen kon zij echter nergens vinden omdat de offici wetenschap nog altijd niet bereid is tot serieus onderzoek. Zij besloot dat daarom zelf te doen.
In Ontmoetingen in het hiernamaals presenteert zij de resultaten van haar onderzoek, maar vooral ook de verhalen achter de cijfers. Het zijn veelal ontroerende verklaringen van liefde en hoop, maar soms ook schokkende openbaringen. Zo onthulden verschijningen dat ze waren vermoord en door wie, of ze wezen de plek aan van een onbekende familieschat. Ook bleken voorspellingen van geesten uit te komen. Het zijn verhalen die de lezer zullen bijblijven, net als de conclusie van het onderzoek. Maar liefst 97 procent van de nabestaanden is diep en blijvend getroost door hun ervaringen met geesten!
Dianne Arcangel werkte als verpleegkundige in hospices en was directeur van het Elizabeth K bler-Rossecentrum. Tevens nam zij het initiatief tot de Afterlife Encounters Surveys, een internationaal onderzoek dat de basis vormde voor dit boek. Samen met Raymond Moody publiceerde zij het boek Life after Loss.

Recensie(s)
De auteur, psychotherapeut en pastor, heeft, mede door het jarenlang werken als verpleegkundige in hospices, zowel persoonlijk als beroepsmatig bijzonder veel ervaring opgedaan met 'ontmoetingen in het hiernamaals'. Na uitgebreid onderzoek vanuit een wetenschappelijke attitude (verifieerbaar en betrouwbaar) besloot zij een aantal van de vele verhalen van terminale patiënten, rouwende familieleden, collega's, vrienden en onbekenden te publiceren met als doel het taboe rondom dit fenomeen op te heffen en mensen hoop en troost te bieden. Zij gaat o.a. in op: kwesties van leven na de dood, profielen van getuigen, wanneer en waarom vinden ontmoetingen plaats en met wie, controversiële zaken en een dubbelblind onderzoek met mediums. De grote hoeveelheid cases zijn op onderwerp ingedeeld. Haar nuchtere, kritische instelling, vlotte schrijfstijl en uitgebalanceerde verzameling verhalen bieden de lezer een schat aan informatie, terwijl de bijlage met daarin een verslag van een groot 'Ontmoetingen in het Hiernamaals Onderzoek', noten, verklarende woordenlijst, een zeer uitgebreide literatuurlijst, geraadpleegde werken plus een register een welkome aanvulling vormt.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

zakelijk

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie.
Posttarieven 2022:
Verzendkosten NEDERLAND:
Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht:
- 100 gram tot 2 kilo € 3,60
Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo)
Verzendkosten Buitenland:
BELGIË: € 6,99 via DPD
DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30
Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Arcangel, Dianne - Ontmoetingen in het hiernamaals  Buitengewone ervaringen van gewone mensen Arcangel, Dianne - Ontmoetingen in het hiernamaals  Buitengewone ervaringen van gewone mensen Arcangel, Dianne - Ontmoetingen in het hiernamaals  Buitengewone ervaringen van gewone mensen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Holistiek
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Boekensalon Koos Tak
  Kamer van Koophandel nummer: 67601944
  NL001530193B08
 • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Holistiek kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.