Märtin, Doris - Omgaan met tegenslag Hoe je kracht put uit e

Schrijver:
Titel: Omgaan met tegenslag Hoe je kracht put uit een crisis en waarom fouten maken mag
ISBN: 9789058778932
Taal: Nederlands
Uitgever: Forte
Bijzonderheden: 2011 / paperback / 224 pag. / 326 gram / in goede staat
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Tegenslag in je leven kan je danig van je stuk brengen. Of het nu gaat om een afwijzing bij een sollicitatie, een stuklopende relatie of een mislukt project op het werk: iedereen krijgt te maken met tegenslagen en mislukkingen. De vraag is: hoe ga je ermee om?
Dit boek leert je om in een crisissituatie het hoofd boven water te houden, het geloof in jezelf te bewaren en nieuwe perspectieven te vinden. Als je de uitdaging aangaat, ontwikkel je incasseringsvermogen en kan je uiteindelijk boven jezelf uitgroeien.
Een goed verwerkte tegenslag maakt ons slimmer, creatiever en sterker!

Recensie(s)
Iedereen krijgt te maken met tegenslagen in het leven. Altijd kan er iets misgaan of niet lopen zoals het moet. De vraag is dan hoe je ermee omgaat. Dit boek geeft aanzetten om negatieve ervaringen te boven te komen op een creatieve manier zodat je de controle over je leven weer terug krijgt. Aan de hand van alledaagse situaties waarin sprake is van tegenspoed, wordt beschreven hoe je er goed uit kunt komen. Verschillende aspecten van het krijgen en verwerken van tegenslag komen aan de orde. Hoe je het hoofd boven water moet houden, de eerste schok opvangt, hoe je op een constructieve manier ermee omgaat, wat je moet doen met nare gevoelens en hoe je uiteindelijk er weer bovenop komt. De daarvoor aangedragen zogenaamde comeback-ideeen zijn slechts mogelijkheden en dus geen kant-en-klare strategie. Elke negatieve ervaring is subjectief en daarom moet iedereen zijn eigen weg vinden om na tegenslag weer verder te gaan. Duidelijk geschreven zelfhulpboek dat door de voorgestane praktische oplossingsmogelijkheden voor een breed publiek perspectief biedt.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Märtin, Doris - Omgaan met tegenslag   Hoe je kracht put uit een crisis en waarom fouten maken mag Märtin, Doris - Omgaan met tegenslag   Hoe je kracht put uit een crisis en waarom fouten maken mag Märtin, Doris - Omgaan met tegenslag   Hoe je kracht put uit een crisis en waarom fouten maken mag

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.