Spaanbroek, Linda - Ondernemershout bestaat niet. Het ultieme h

Schrijver:
Titel: Ondernemershout bestaat niet. Het ultieme how-to boek waarmee iedere zelfstandige professional meer omzet haalt.
ISBN: 9789024404285
Taal: Nederlands
Uitgever: Boom, Amsterdam
Bijzonderheden: Paperback, 2016, 175 blz.
Prijs: € 7,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De titel 'Ondernemershout bestaat niet' klopt wel: niemand wordt als ondernemer geboren, je moet gewoon aan de studie! Zelf zegt de auteur dat haar boek bedoeld is als een 'recept of handleiding'. Van bescheidenheid wil de schrijver niets weten: 'met de informatie uit mijn boek loop je een reëel risico veel klanten te krijgen'. Dan volgen de aanwijzingen als: zorg voor een zakelijke bankrekening, een zakelijk e-mailadres, kijk naar de wettelijke verplichtingen, verzekeringen, wees bewust van btw, je liquiditeit, word expert in je vak, zorg voor een goede opleiding, ken je doelgroep, gebruik het juiste aas enzovoort.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Spaanbroek, Linda - Ondernemershout bestaat niet. Het ultieme how-to boek waarmee iedere zelfstandige professional meer omzet haalt.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.