dr. Elias Rinsampessy (red.) e.a. - Tussen Adat en Integratie "

Schrijver:
Titel: Tussen Adat en Integratie " Vijf generaties Molukkers worstelen en dansen op de Nederlandse aarde"
ISBN: 9789072744234
Taal: Nederlands
Uitgever: Muhabbat 2008 326 pp
Bijzonderheden:
Beschikbaar: 10 exemplaren
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: € 7,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Ruim 60 jaar later wonen er 50.000 Molukkers in de Nederlandse samenleving. Aanvankelijk in de zgn.woonoorden en in de jaren '60 tot op heden in specifieke wijken voor Molukkers. Een spanningsveld tussen 'segregatie' en ' integratie', tegelijkertijd tussen "Adat " en Integratie". Rum 30.000 MOlukkers wonen niet meer in Molukse wijken. Zij zij opgegaan ' geassimileerd" in de Nederlandse samenleving???
Verder lezen

Muhabbat 's boeken uit Wijchen

particulier

Logo Muhabbat 's boeken

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

dr. Elias Rinsampessy (red.) e.a. - Tussen Adat en Integratie " Vijf generaties Molukkers worstelen en dansen op de Nederlandse aarde" dr. Elias Rinsampessy (red.) e.a. - Tussen Adat en Integratie " Vijf generaties Molukkers worstelen en dansen op de Nederlandse aarde"

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Muhabbat 's boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Muhabbat 's boeken
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Muhabbat 's boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Muhabbat 's boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Muhabbat 's boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.