Banning, Jan - Down and out in the south

Schrijver:
Titel: Down and out in the south
ISBN: 9789077386095
Taal: Engels
Uitgever: Ipso Facto, Utrecht
Bijzonderheden: Gebonden, 2013, 47 blz. Engelstalig. Met kleurenfoto's en de bijlage : Give away edition (8 blz.).
Prijs: € 17,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Aan de hand van 42 indringende fotoportretten van daklozen in de zuidelijke staten van de VS laat Jan Banning zien hoe dun de scheidslijn is tussen daklozen en andere Amerikaanse burgers. De portretten zijn in een studio vervaardigd tegen een donkergrijze achtergrond en meestal in close-up. Alle aandacht is gericht op de individualiteit van de dakloze. Mannen, vrouwen en stelletjes poseren ongeschminkt, zwart en blank en in leeftijd variërend tussen 26 en 82 jaar. De representativiteit wordt versterkt doordat Banning zijn modellen opzocht op het platteland, in middelgrote steden en de zuidelijke metropool Atlanta. James Swift behandelt in een inleidend Engelstalig essay morele kwesties rondom de problematiek van dakloosheid en de unieke aanpak van Banning. Het boek eindigt met een statement van de maker over zijn streven daglozen als gelijkwaardige deelnemers aan de maatschappij vast te leggen De uitgave is fraai gedrukt en goed verzorgd. Ingelegd is een ‘give away’ edition als tijdschrift. Teksten zijn in het Engels.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Banning, Jan - Down and out in the south

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.