Scheffer, Ellen. - Van ziek zijn word je beter , Luisteren naar

Schrijver:
Titel: Van ziek zijn word je beter , Luisteren naar een verborgen boodschap...
Uitgever: , Eoscentra, 2018
Bijzonderheden: softcover, 190 pagina's, nieuw . 21x13cm. ISBN 9789082758214.
Prijs: € 19,50
Verzendkosten: € 6,99 (binnen België)
Meer info:
In Van ziek zijn word je beter gaat Ellen Scheffer in op de vraag hoe we kunnen leren luisteren naar de verborgen boodschap die in ziek zijn voor ons persoonlijk besloten ligt. Want we kunnen ziek zijn ook zien als een dringende uitnodiging om te leven naar wie we werkelijk zijn en bewuster om te gaan met onze wezenlijke behoeftes. Het uitgangspunt van Ellen Scheffer daarbij is dat we allemaal zielen zijn die hier op aarde komen om op onze eigen manier iets te ervaren, ontdekken en leren. Ziek zijn geeft je de gelegenheid daartoe als je je voor die ervaring kunt openstellen. Het is een kans om er beter van te worden. Van ziek zijn word je beter bevat verhalen van mensen, therapeuten, een arts en ervaringsdeskundigen die laten zien hoe je meer licht en liefde in je leven kunt ervaren door je ziekte in te zetten voor een proces van heling, niet alleen van hun lichaam, maar ook van hun geest, hart en ziel: de vier niveaus van ziekte en gezondheid die niet los van elkaar gezien kunnen worden. In elk verhaal komt naar voren hoe het levensthema 'ziekte en gezondheid' een wezenlijk onderdeel vormt van het plan waarmee we als ziel naar de aarde komen om ervaring op te doen en ons verder te ontwikkelen. Daarmee belicht zij onderwerpen als: wat is gezondheid en wat is ziekte, voordelen van ziek zijn, het ziels- en levensplan, gezondheid en de maatschappij, reguliere- en alternatieve geneeswijzen, spontane genezing, bijna-doodervaring, dromen, immuunsysteem en zelf genezend vermogen, de rol van vergeving, de kindertijd, trauma en vorige levens, stress, burn-out en depressie, kanker en vele andere thema's... Vanuit een oprechte betrokkenheid en liefde voor jezelf kun je, aan de hand van dit boek, op zoek gaan naar de diepere betekenis van jouw gezondheidsvraagstukken. En zo kun je van ziek zijn uiteindelijk beter worden...
Verder lezen

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Scheffer, Ellen. - Van ziek zijn word je beter , Luisteren naar een verborgen boodschap...

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.