Adolf Ryckewaert - 35 vrachtboekjes van Vlaamse binnenschepen,

Schrijver:
Titel: 35 vrachtboekjes van Vlaamse binnenschepen, 1921-1950
Taal: Nederlands
Uitgever: Adolf Ryckewaert
Bijzonderheden: Boeiende boekhouding van een eigenaar van binnenschepen
Prijs: € 150,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Collectie van 35 vrachtboekjes van de Vlaamse binnenschepen Irène I en II, Francine en Adfra, eigendom van de reder Adolf Ryckewaert uit Sint-Jans-Molenbeek.

De boekjes bestrijken de periode 1921-1950 en geven details van alle vaarten van de diverse schippers van Ryckewaert : start- en eindpunt van de vaart, lading, kosten van brandstof, taksen, lonen en pensioenrechten van de schippers, enzovoort. Met enkele losse documenten zoals een "Toegangskaart voor schippers" voor de Antwerpse haven in 1946, getekend door de Havenkapitein.

Met een adresboekje. Interessant is de grote variatie in het soort vracht, van steenkool tot bieten.

Unieke documentatie, een plezier om te bestuderen. Prijs samen 150 euro plus 10 voor aangetekende verzending in Nederland en België. Afhalen in Kalmthout kan/
Verder lezen

De Boekengek uit Kalmthout

particulier

Logo De Boekengek

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Adolf Ryckewaert - 35 vrachtboekjes van Vlaamse binnenschepen, 1921-1950 Adolf Ryckewaert - 35 vrachtboekjes van Vlaamse binnenschepen, 1921-1950 Adolf Ryckewaert - 35 vrachtboekjes van Vlaamse binnenschepen, 1921-1950 Adolf Ryckewaert - 35 vrachtboekjes van Vlaamse binnenschepen, 1921-1950 Adolf Ryckewaert - 35 vrachtboekjes van Vlaamse binnenschepen, 1921-1950 Adolf Ryckewaert - 35 vrachtboekjes van Vlaamse binnenschepen, 1921-1950 Adolf Ryckewaert - 35 vrachtboekjes van Vlaamse binnenschepen, 1921-1950

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.