Gebroeders Grimm - Sprookjes en Vertellingen van de Gebroeders

Schrijver:
Titel: Sprookjes en Vertellingen van de Gebroeders Grimm - Met illustratiën van P. Grot Johann
Taal: Nederlands
Uitgever: s-Gravenhage - De Gebroeders Van Cleef - [ca 1895] - 1e druk - [68]pp - Hardcover - 24 x 31 cm.
Bijzonderheden: Goed - iets slijtage, enkele kleine scheurtjes, contemporaine naam op schutblad (zie foto's). Zeldzaam.
Prijs: € 125,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Nederlandse Fin-de-siècle uitgave van 29 minder bekende volkssprookjes van Jacob (1785-1863) en Wilhelm Carl Grimm (1786-1859). Geïllustreerd met zwart-wit prenten van Philip Grot Johann (1841-1892). Eerst uitgegeven in losse afleveringen, later gebundeld. Ons exemplaar is aan de pagina indeling te zien opgebouwd uit 4 (fragmenten van) afleveringen. Compleet volgens de inhoudsopgave. Gebonden editie met fraai gelithograveerde cover (licht erotische afbeelding van mooi naakt heksje uit 'De graaf en de heks').

¶ Bevat o.a. De voorboden des doods, De gouden kam, De geschenken van het dwergenvolk, De reus en de pochhans, De aardmannetjes, De bijen-koningin, De grafheuvel, Oude Rinkrank, Jonkvrouw Magdalena, Het zeehaasje, De twaalf apostelen en De Tuinkoning (= Hoe de vogels aan een koning kwamen).
Verder lezen

ArcanaCabana uit Arnhem

Logo ArcanaCabana

Bezoek ook --► www.ArcanaCabana.com ◄--

Specialisatie in : Erotica, Occult, Kunst, Art Nouveau, Boekbanden en Topografie Arnhem
T. +31263216234 - M. +31652441822 - info@arcanacabana.com - ¶ Instagram: _arcanacabana_

INDICATIE VERZENDKOSTEN (Goed verpakt en altijd met track & trace)
Binnen NL   : Brievenbuspakket : € 4,50 / Pakket (tot 10 KG) : € 6,50
Naar België : Brievenbuspakket : € 7,50 / Pakket (tot 2KG) : 10 euro
International shipping costs are variable, depending on the weight and destination.

BETAALMETHODEN :Bank overschrijving / Contant (ophalen) / iDeal, Bancontact, Creditcard / Paypal

NOTITIE AVG :Om uw bestelling uit te voeren en een nota uit te draaien worden relevante adresgegevens verwerkt in het boekhoudsysteem van Arcana Cabana en de Fietskoerier / DHL. Uw gegevens worden uiteraard goed bewaakt en beslist niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gebroeders Grimm - Sprookjes en Vertellingen van de Gebroeders Grimm - Met illustratiën van P. Grot Johann Gebroeders Grimm - Sprookjes en Vertellingen van de Gebroeders Grimm - Met illustratiën van P. Grot Johann Gebroeders Grimm - Sprookjes en Vertellingen van de Gebroeders Grimm - Met illustratiën van P. Grot Johann Gebroeders Grimm - Sprookjes en Vertellingen van de Gebroeders Grimm - Met illustratiën van P. Grot Johann Gebroeders Grimm - Sprookjes en Vertellingen van de Gebroeders Grimm - Met illustratiën van P. Grot Johann Gebroeders Grimm - Sprookjes en Vertellingen van de Gebroeders Grimm - Met illustratiën van P. Grot Johann Gebroeders Grimm - Sprookjes en Vertellingen van de Gebroeders Grimm - Met illustratiën van P. Grot Johann Gebroeders Grimm - Sprookjes en Vertellingen van de Gebroeders Grimm - Met illustratiën van P. Grot Johann Gebroeders Grimm - Sprookjes en Vertellingen van de Gebroeders Grimm - Met illustratiën van P. Grot Johann Gebroeders Grimm - Sprookjes en Vertellingen van de Gebroeders Grimm - Met illustratiën van P. Grot Johann Gebroeders Grimm - Sprookjes en Vertellingen van de Gebroeders Grimm - Met illustratiën van P. Grot Johann

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij ArcanaCabana

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met ArcanaCabana
  • Na uw bestelling ontvangen u en ArcanaCabana een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van ArcanaCabana vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • ArcanaCabana kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.