Kuyper, S. - De rode zwaan / druk 1

Schrijver:
Titel: De rode zwaan / druk 1
ISBN: 9789025840129
Uitgever: Leopold B.V.
Bijzonderheden: 2003, 189pp, gebonden
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
'Wat was hij rood!' zei Neeltje. Ze stak haar hand uit en streelde het koppie van de houten zwaan.
Jakob keek naar haar hand en wist: ik ben nog nooit in mijn leven zo ban geweest als nu...
Hij was bang toen hij grootvader bloedend op het luchtbed zag liggen, hij was bang voor het zwaard van de karperman, suizend vlak boven zijn hoofd, hij was nog banger toen hij op de zolder van het restaurant besefte dat hij in een andere tijd terecht was gekomen en geen hulp van buitenaf mocht verwachten, hij was op een andere manier heel even bang toen Neeltje zich aan de oever van het meer uitkleedde...
Maar zo bang als nu?
En opeens, alsof er een krant langswaaide waar het in stond, wist hij: Neeltje is geen meisje. Ik weet niet wie ze wel is, maar een meisje is ze niet. Ze is een ander, ze speelt een spel, net als toen ze in het lichaam van het meisje zat.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Second Life Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Second Life Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Second Life Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Second Life Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Second Life Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.