Peter Janssen - Applicatiebeheer volgens ASL

Schrijver:
Titel: Applicatiebeheer volgens ASL
ISBN: 9789043008839
Uitgever: Pearson Education
Bijzonderheden: Kaft met krasjes, deukjes, omgekruld of slijtage aan de randen. Conditie: Goed. Editie: 2. Jaar: 2005. Taal: Nederlands.
Prijs: € 13,45
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek is bedoeld voor iedereen die inzicht wil krijgen in het beheren van applicaties. Het geeft naast een brede inleiding in het vakgebied applicatiebeheer een beschrijving van twee belangrijke recente ontwikkelingen op dit gebied: het proces ëApplication Management´ en ASL. In het proces ëApplication Management´ wordt voor organisaties die bekend zijn met de ITIL-processen op een herkenbare manier invulling gegeven aan het vak applicatiebeheer. ASL, de ëApplication Service Library´, is een complete beschrijving van een aantal onderhouds- en beheerprocessen die inhoud geven aan het vak applicatiebeheer. Door de vele praktijkvoorbeelden, cases en opdrachten is het boek zeer geschikt voor het gebruik in het hoger onderwijs. De toevoeging van twee modelexamens maakt het boek ook geschikt als voorbereiding voor het examen ASL-Foundation, dat wordt afgenomen door de stichting EXIN.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Peter Janssen - Applicatiebeheer volgens ASL