Slauerhoff - Verwonderd saam te zijn

Schrijver:
Titel: Verwonderd saam te zijn
ISBN: 9789062911257
Uitgever: Bzztoh
Bijzonderheden: 1987, Gebonden met s.o.De Slauerhoff-kenner K. Lekkerkerker bezorgt op dit moment uitvoerig verantwoorde heruitgaven van Slauerhoff.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Deze bundel met 12 verhalen en 1 eenakter (waarvan de corrupte teksten o.a. ook in het Verzameld proza dl. 1 zijn te vinden) heeft de titel meegekregen die Slauerhoff in gedachten had voor een derde, nimmer verschenen verhalenbundel. Op basis van aan brieven ontleende gegevens heeft de bezorger kunnen reconstrueren welke verhalen Slauerhoff voor deze bundel op het oog had. Lekkerkerker geeft in zijn verantwoording naast een algemene toelichting, per verhaal een tekstverantwoording, varianten en allerlei (literair-historische) bijzonderheden. Zijn interessante, maar specialistische verantwoording is natuurlijk gericht op een klein publiek van kenners. Slauerhoffs prachtige, romantisch-weemoedige verhalen zijn dat allerminst! Zij verdienen het in een verantwoorde tekstuigave als deze gelezen te worden.
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Slauerhoff - Verwonderd saam te zijn

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.