Bos, Henny - Betekenisvol leven

Schrijver:
Titel: Betekenisvol leven
ISBN: 9789463281799
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekenbent
Bijzonderheden: 2017 1e druk / paperback / 259 pag. / 394 gram / gelezen en in goede staat; voorin geschreven: "Henny Bos De ontmoeting Antonia" (??)
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Henny Bos, was manager bij een grote uitgeverij, universitair docent in Utrecht en direkteur van een marketingbureau. Hij gaf communicatietrainingen op HBO niveau aan account managers. Na een crisis in 1992, schoolde hij zich om, volgde vele opleidingen waaronder: NLP, Psychosynthese, Intuïtieve ontwikkeling, Counseling, Train de trainer, Mindfulness en Codependentie.

Henny is een eclectisch generalist, met een specialisatie in codependentie. Ook is Henny auteur, coach en inspirator. Met dit boek zal hij u zeker inspireren, stimuleren, enthousiasmeren, bemoedigen en wijzer maken. De inhoud van dit boek, doet recht aan de veelbelovende titel.
In dit boek treft u 100 belangwekkende artikelen aan, die een bijdrage leveren aan het vormgeven van een betekenisvol leven. Het varieert van de nieuwste inzichten tot oude wijsheden en waarheden.

Socrates zei: ‘verbeter jezelf, door de geschriften van anderen te lezen, en je krijgt gemakkelijk, waar die anderen veel moeite voor hebben moeten doen’. Ikzelf mag die kostbare ervaring ook kennen.

Henny bestudeerde in tientallen jaren duizenden boeken van wijze auteurs, en bracht veel van het gelezene in de praktijk, waardoor het wijsheid kon worden. Deze wijsheid is nu verwerkt in dit bijzondere boek. Henny bestudeert nog iedere dag belangrijke en inspirerende geschriften, van autoriteiten op de verschillende ontwikkelingsgebieden.

De eindredacteur is een bibliofiel en heel belezen, hij zei over dit boek, dat hij nog nooit een boek had gezien, met zoveel goud, inspirerende inzichten en wijsheid.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

zakelijk

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie.
Posttarieven 2022:
Verzendkosten NEDERLAND:
Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht:
- 100 gram tot 2 kilo € 3,60
Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo)
Verzendkosten Buitenland:
BELGIË: € 6,99 via DPD
DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30
Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bos, Henny - Betekenisvol leven Bos, Henny - Betekenisvol leven Bos, Henny - Betekenisvol leven

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Holistiek
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Boekensalon Koos Tak
  Kamer van Koophandel nummer: 67601944
  NL001530193B08
 • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Holistiek kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.