Dr. Jos Keulers, Jos Speybroek - Bijbelsche Geschiedenis

Schrijver:
Titel: Bijbelsche Geschiedenis
Taal: Nederlands
Uitgever: J.J. Romen & Zonen
Bijzonderheden: 1e druk 1931, prachtige art deco vormgeving en platen
Prijs: € 100,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Bijbelsche Geschiedenis, prachtige art deco platen en stijl, 1e druk 1931

Door Dr. Jos Keulers, geïllustreerd door Jos Speybroek

De zeldzame - 1e druk - van dit omvangrijke boekwerk met relief- gouddruk voorplat, voorzien van prachtige art deco pagina-grote illustraties.

673 pp. - Hardcover - 36 x 27,5 cm - Goed, wat gebruikssporen

Van de hand van Dr. Jos. Keulers, Professor aan het Groot - Seminarie te Roermond met teekeningen van Jos Speybroek. Een geweldig groot formaat donkerbruin gebonden boek met relief gouddruk.

Conditie: Met wat gebruikssporen aan de staart van de rug, op enige pagina's wat roestvlekjes, verder in mooie en complete staat, inclusief de 4 uitvouwkaarten. (zie foto's)

Gewicht; ca. 4,5 kilogram

Kavel wordt zorgvuldig verpakt en aangetekend verzonden.
Verder lezen

Huijsing Books uit Haarlem

Logo Huijsing Books

Welkom bij Huijsing Books! Een knusse boekwinkel in de gezellige Gierstraat in Haarlem, waar je lekker kunt struinen tussen betaalbare tweedehands en antiquarische boeken en tweedehands strips in verschillende talen. Bij ons kun je genieten van een ouderwetse goede kop koffie en natuurlijk is er wifi. In de zithoek, achterin de winkel, staan de Chesterfields klaar voor je om je vondsten eens rustig te bekijken. Onthaast en ontspan, maar geniet vooral van de geur van boeken, de smaak van verse koffie en lekkere muziek. Wees welkom op deze prachtige locatie met een unieke sfeer. Gierstraat No. 6, 2011GD, Haarlem huijsingbooks.nl
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dr. Jos Keulers, Jos Speybroek - Bijbelsche Geschiedenis Dr. Jos Keulers, Jos Speybroek - Bijbelsche Geschiedenis Dr. Jos Keulers, Jos Speybroek - Bijbelsche Geschiedenis Dr. Jos Keulers, Jos Speybroek - Bijbelsche Geschiedenis Dr. Jos Keulers, Jos Speybroek - Bijbelsche Geschiedenis Dr. Jos Keulers, Jos Speybroek - Bijbelsche Geschiedenis Dr. Jos Keulers, Jos Speybroek - Bijbelsche Geschiedenis Dr. Jos Keulers, Jos Speybroek - Bijbelsche Geschiedenis Dr. Jos Keulers, Jos Speybroek - Bijbelsche Geschiedenis Dr. Jos Keulers, Jos Speybroek - Bijbelsche Geschiedenis

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Huijsing Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Huijsing Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Huijsing Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Huijsing Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Huijsing Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.