Koch, Koen - De slag van de Somme 1916

Schrijver:
Titel: De slag van de Somme 1916
ISBN: 9789022320006
Taal: Nederlands
Uitgever: Anthos, Amsterdam / Manteau, Antwerpen
Bijzonderheden: Paperback, 2006, 214 blz. Met foto's en kaarten.
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In dit handzame boek wordt op een prettig leesbare manier de slag van de Somme in 1916 beschreven. De auteur gaat in op het strijdverloop, laat zien wie de hoofdrolspelers waren en welke beslissingen deze moesten nemen. Er staan veel ooggetuigenverklaringen in het boek, die goed illustreren wat de gewone soldaat aan het front moest doorstaan. Ook problemen waarmee de generale staf te maken kreeg die ontstonden nadat duidelijk werd dat er geen sprake was van een snel bewegend front en dat er vele soldaten sneuvelden, komen naar voren. Het boek bevat verschillende kaartjes en zwart-witfoto's die de diverse fronten laten zien. In een extra hoofdstuk een autotocht (met kaart) langs de slagvelden van de Somme. Met bibliografie.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.