Stirano, Giorgio - Formula 1 World Championship Yearbook 2018 [

Schrijver:
Titel: Formula 1 World Championship Yearbook 2018 [The Max Verstappen Edition] + limited edition schaalmodel
ISBN: 9788894187052
Taal: Engels
Uitgever: Roberto Vallardi Editore
Bijzonderheden: [EXCLUSIEVE SET], 2018, gebonden, 194 p.
Prijs: € 95,00
Verzendkosten: € 7,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Set voor de echte liefhebber/verzamelaar. Prachtig jaarboek boordevol foto's en aanvullende informatie. Per Grand Prix is informatie over het circuit (met plattegrondje), de racers, banden en hoogtepunten opgenomen, met uiteraard de tijden/uitslagen. Naast het -beperkt uitgegeven- boek ontvangt de koper het "limited edition schaalmodel" van de auto van Max Verstappen 2016 (Italiaanse Grand Prix - 2016). Van dit schaalmodel zijn slechts 1.000 stuks gemaakt; dit exemplaar is genummerd 337 en zit nog in de originele folie (niet op de foto te zien). De set wordt zorgvuldig verpakt en opgestuurd per pakketpost.
Verder lezen

Onlineboeken uit Groenlo

Logo Onlineboeken

**Onlineboeken is gespecialiseerd in de verkoop van (exclusieve) boeken op het gebied van kunst, fotografie, geschiedenis/topografie en architectuur.**
Een bestelling wordt na betaling zo snel mogelijk verzonden, doorgaans dezelfde of daarop volgende werkdag. Belangrijke informatie over het aangeboden boek en de staat waarin het zich bevindt, is vermeld bij het betreffende artikel.
De getoonde verzendkosten gelden voor verzending binnen Nederland. Bij verzending naar het buitenland wordt een opgave verstrekt (op verzoek). Koopt u meerdere boeken tegelijk? Dan worden de verzendkosten per "pakket boeken" berekend en niet afzonderlijk per stuk.
Retourneren van een artikel is (in overleg) mogelijk, mits in dezelfde staat. Let op, koopt u een item 'nieuw in folie', dan kan het alleen in die -onbeschadigde- originele folie geretourneerd worden.
Betaling (vooraf) per bankoverboeking. Eventueel kan ook via PayPal worden betaald (met toeslag).
Neem gerust contact op bij eventuele vragen, u krijgt zo spoedig mogelijk en geheel vrijblijvend bericht.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Stirano, Giorgio - Formula 1 World Championship Yearbook 2018 [The Max Verstappen Edition] + limited edition schaalmodel Stirano, Giorgio - Formula 1 World Championship Yearbook 2018 [The Max Verstappen Edition] + limited edition schaalmodel Stirano, Giorgio - Formula 1 World Championship Yearbook 2018 [The Max Verstappen Edition] + limited edition schaalmodel Stirano, Giorgio - Formula 1 World Championship Yearbook 2018 [The Max Verstappen Edition] + limited edition schaalmodel

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Onlineboeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Onlineboeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Onlineboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Onlineboeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Onlineboeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.