Proulx, E. Annie - Ansichten (Ex.4)

Schrijver:
Titel: Ansichten (Ex.4)
ISBN: 9789041704344
Taal: Nederlands
Uitgever: Rainbow
Bijzonderheden: 2003, 508 pp pocket (naam voorin, verder zo goed als nieuw!) Staat van het boek: 9.0
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 3,64 (binnen Nederland)
Meer info:
E. Annie Proulx - Ansichten (Ex.4)
(Rainbow)
ISBN 9041704345
uitgave uit 2003
508 pp pocket
(naam voorin, verder zo goed als nieuw!)
Staat van het boek: 9.0

Loyal Blood vermoordt zijn vriendin in een vlaag van woede. Nog onder het avondeten pakt hij zijn koffer en vertrekt vande ouderlijke boerderij. Daarmee begint zijn zwerftocht, een magnifieke persiflage op de klassieke Amerikaanse pioniersgeschiedenis.
Recensie(s)

Met de Pen/Faulkner Award onderscheiden debuutroman, geschreven voor het ook in Nederland tot bestseller uitgegroeide 'Scheepsberichten'. Via Loyal Blood, die na de moord op zijn verloofde voorgoed westwaarts trekt, volgen we tevens de teloorgang van zijn familie en hun boerenbedrijf in de periode 1944-1984. Zo zwerft hij, sexueel gefrusteerd en nauwelijks tot sociaal contact in staat, veertig jaar lang door Amerika als ondermeer mijnwerker, paleontoloog en pelsjager. Een bijzonder hard leven, een aaneenschakeling van avonturen, gevaren, ontberingen en herinneringen, waarbij hij telkens als er enige rust of structuur in zijn leven lijkt te komen het moeizaam verworven bezit kwijtraakt en nieuwe ontberingen moet lijden. De keerzijde van 'de Amerikaanse droom', over het verval van het platteland en de natuur en het voor ouderen moeilijk te aanvaarden oprukken van de 'moderne' Amerikaanse maatschappij. In prachtige, opvallende stijl geschreven, hardhumoristisch, compact en origineel in verrassend beeldend taalgebruik. Schitterend vertaald. Vrij kleine druk, verzorgde uitgave. Toptienboek.
(Biblion recensie, Ted Leijendekker.)

Prijs €4,-
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Proulx, E. Annie - Ansichten (Ex.4) Proulx, E. Annie - Ansichten (Ex.4) Proulx, E. Annie - Ansichten (Ex.4)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.