Loosjes, Az, Petrus - Vaderlandsche Historie, vervattende de ge

Schrijver:
Titel: Vaderlandsche Historie, vervattende de geschiedenissen der Vereenigde Nederlanden. Ten onmidellyken vervolge van Wagenaar's Vaderlandsche Historie. Beginnende met den jaare 1752 en eindigende met den jaare 1774
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam, Johannes Allart, 1789-1790
Bijzonderheden: 3 delen: 486/412/427 pagina's. Het eerste deel (1790) is de tweede druk,; de andere twee delen (1789) zijn exemplaren van de eerste druk. Met 11 gegraveerde illustraties (7 historieprenten en 4 portretten) van Reinier Vinkeles naar Jacobus Buijs.
Prijs: € 50,00
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Gebonden in uniforme halfkunstleren banden. Modern marmerpapier op de platten. Leren hoekverstevigingen. Ruggen met ribben; rugschildjes met titel en deel van de serie. Binnenin vlekkeloos en als nieuw! Op de rug van de 3 delen staan de nummers 22, 23 en 24, waarmee tot uitdrukking wordt gebracht, dat deze uitgave direct volgt op de 21 delen van de Vaderlandsche Historie van Wagenaar.

Inhoud:
Deze 3 delen vormen een afgeronde eenheid. Ze verslaan de geschiedenis van Nederland in de periode 1752-1774 en slaan een brug tussen de 21 delen van Wagenaar en het uiteindelijk 48 delen tellende Vervolg op Wagenaar dat begint bij den aanvang der Noord-Americaansche onlusten en den daar uit gevolgden oorlog tusschen Engeland en Nederland. Bevattende het tydperk van het gouvernement- en voogdyschap van Haare Koninklyke Hoogheid, Anna (1752-1758), het tydperk der minderjarigheid des erfstadhouders Willem den V (1759-1765) en het tydperk der meerderjarigheid des erfstadhouders Willem de V tot de Americaansche onlusten (1766-1774).
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Loosjes, Az, Petrus - Vaderlandsche Historie, vervattende de geschiedenissen der Vereenigde Nederlanden. Ten onmidellyken vervolge van Wagenaar's Vaderlandsche Historie. Beginnende met den jaare 1752 en eindigende met den jaare 1774 Loosjes, Az, Petrus - Vaderlandsche Historie, vervattende de geschiedenissen der Vereenigde Nederlanden. Ten onmidellyken vervolge van Wagenaar's Vaderlandsche Historie. Beginnende met den jaare 1752 en eindigende met den jaare 1774 Loosjes, Az, Petrus - Vaderlandsche Historie, vervattende de geschiedenissen der Vereenigde Nederlanden. Ten onmidellyken vervolge van Wagenaar's Vaderlandsche Historie. Beginnende met den jaare 1752 en eindigende met den jaare 1774

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Zilveren Eeuw

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Zilveren Eeuw
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Zilveren Eeuw een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Zilveren Eeuw vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Zilveren Eeuw kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.