Vonne van der Meer, V. Van Der Meer - Take 7

Schrijver:
Titel: Take 7
ISBN: 9789025403355
Uitgever: Atlas-Contact
Bijzonderheden: Kaft, enkele pagina’s of rug met (lees)vouw. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2007. Taal: Nederlands.
Prijs: € 3,90
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Hij moet de film kunnen maken die hem voor ogen staat. Haar betrokkenheid kent geen grenzen.
Los Banos de Calder n, een slaperig gehucht in Andalusi wordt opgeschrikt door de komst van een Deense filmmaker. De burgemeester van het in verval geraakte kuuroord ziet zijn kans schoon: deze man moet het dorp weer op de kaart zetten. Als de beelden van het zwavelbad, van witte huizen en bloeiende sinaasappelbomen over de hele wereld te zien zijn geweest, zullen de toeristen het plaatsje vanzelf weer weten te vinden.
De kunstenaar - op zijn beurt - heeft ook zo zijn plannen met het dorp en zijn bewoners. Hij krijgt een geniaal idee. Een Nederlandse vrouw, die in een dal buiten het dorp woont, treedt op als tolk, bemiddelaar. Zij gelooft in het talent van de Deen. Als geen ander.
Take 7 is een verhaal over verlangen. Verlangen naar aandacht, naar liefde, naar overgave.
Vonne van der Meer vond haar weg naar een groot lezerspubliek met Eilandgasten (1999), De avonboot (2001) en Laatste seizoen (2002). Boeken van haar zijn verfilmd, en vertaald in o.a. het Spaans, Duits en Frans.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Al u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, de volgende dag geleverd. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vonne van der Meer, V. Van Der Meer - Take 7