Rendell, Ruth - Simisola

Schrijver:
Titel: Simisola
ISBN: 9789027444806
Taal: Nederlands
Uitgever: Spectrum, Uitgeverij Het
Bijzonderheden: 2003, paperback
Prijs: € 5,88 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Er wonen maar achttien zwarte mensen in Kingsmarkham. Een van hen is inspecteur Wexfords nieuwe huisarts, dokter Raymond Akande. Als diens dochter Melanie wordt vermist, heeft de hoofdinspecteur meer dan beroepsmatige belangstelling voor de zaak.
Melanie, pas afgestudeerd en vergeefs op zoek naar werk, had zich bij de sociale dienst gemeld om een uitkering aan te vragen. Men heeft haar het gebouw zien verlaten, maar sindsdien is ze spoorloos verdwenen. Volgens haar ouders was Melanie gelukkig thuis. Ze hadden zich tot dusver nooit zorgen over haar gemaakt, en ze hebben er het volste vertrouwen in dat hun dochter spoedig weer terug zal zijn. Maar beiden durven niet uit te spreken wat ze diep in hun hart vermoeden: dat er iets verschrikkelijks met Melanie is gebeurd, dat ze misschien dood is...
Tegen de achtergrond van een kleine plattelandsstad waar toenemende werkeloosheid zorgt voor sociale onrust en maatschappelijke veranderingen, probeert Wexford een zaak op te lossen die niet alleen zijn speurders-kwaliteiten op de proef stelt, maar die ook zijn levensovertuiging en hoogste principes aan het wankelen brengt.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rendell, Ruth - Simisola

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Kekerdoms Boekhuis

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Kekerdoms Boekhuis
  • Na uw bestelling ontvangen u en Kekerdoms Boekhuis een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Kekerdoms Boekhuis vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Kekerdoms Boekhuis kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.