Renden - Kleine norton utilities gids versie 5.0 / druk 1

Schrijver:
Titel: Kleine norton utilities gids versie 5.0 / druk 1
ISBN: 9789062336838
Taal: Nederlands
Uitgever: Academic Service
Bijzonderheden: 2002, paperback
Prijs: € 27,65 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Deze kleine gids bespreekt versie 5.0 van de Norton Utilities, een softwarepakket dat vele hulpmiddelen biedt die de gebruikerin MS DOS tevergeefs zal zoeken. Het wordt daarom als een welkome aanvulling op het besturingssysteem beschouwd.
De Norton Utilities vormen de gereedschapskist die voor een beheersbaar gebruik van de IBM PC of compatibele computer onmisbaar is. Vooral het beheer en onderhoud van de hard disk en diskettes krijgt een extra dimensie met deze hulpmiddelen. In deze kleine gids komen alle functies van de Norton Utilities 5.0 alfabetisch aan de orde, waarbij getracht is de lezer die de Engelse taal niet beheerst toch een duidelijk beeld van de mogelijkheden te geven. Dankzij de opzet kan deze gids uitstekend als naslagwerk dienen.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Renden - Kleine norton utilities gids versie 5.0 / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Kekerdoms Boekhuis

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Kekerdoms Boekhuis
  • Na uw bestelling ontvangen u en Kekerdoms Boekhuis een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Kekerdoms Boekhuis vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Kekerdoms Boekhuis kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.