Patijn, Wytze - Prijsvraag jongerenhuisvesting Kruisplein Deel

Schrijver:
Titel: Prijsvraag jongerenhuisvesting Kruisplein Deel 1 en 2
Taal: Nederlands
Uitgever: DROS Volkshuisvesting Rotterdam
Bijzonderheden: eind 1980 schreef de projectgroep 'het oude westen'; een prijsvraag uit voor een complex jongerenhuisvesting aan het Kruisplein. 119 En 48 blz..
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: € 4,40 (binnen Nederland)
Meer info: Bij deel 1 een plakbandje op de rug

boekenbart uit Den Haag

Logo boekenbart

Verzending volgens Post.NL tarief. Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen ontvangt u een mailtje met de hoogte van de verzendkosten en ons rekeningnummer. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen wordt de bestelling verstuurd. U kunt het boek ook in Den Haag of Delft afhalen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Patijn, Wytze - Prijsvraag jongerenhuisvesting Kruisplein Deel 1 en 2 Patijn, Wytze - Prijsvraag jongerenhuisvesting Kruisplein Deel 1 en 2 Patijn, Wytze - Prijsvraag jongerenhuisvesting Kruisplein Deel 1 en 2 Patijn, Wytze - Prijsvraag jongerenhuisvesting Kruisplein Deel 1 en 2 Patijn, Wytze - Prijsvraag jongerenhuisvesting Kruisplein Deel 1 en 2 Patijn, Wytze - Prijsvraag jongerenhuisvesting Kruisplein Deel 1 en 2 Patijn, Wytze - Prijsvraag jongerenhuisvesting Kruisplein Deel 1 en 2

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbart

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbart
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbart een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbart vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbart kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.