Harry Mulisch - De Ontdekking Van De Hemel

Schrijver:
Titel: De Ontdekking Van De Hemel
ISBN: 9789023428220
Uitgever: De Bezige Bij
Bijzonderheden: Kaft of papier verkleurd / vlek of streep op boekblok. Conditie: Goed. Editie: 42. Jaar: 2008. Taal: Nederlands.
Prijs: € 11,70
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De ontdekking van de hemel

Hoorspel naar de roman van Harry Mulisch

De verfilmde bestseller nu ook als hoorspel met de muziek van Henny Vrienten.

De ontdekking van de hemel, het verhaal waarin de vriendschap van twee heel verschillende mannen een bijzondere rol speelt, is tegelijkertijd een ontwikkelingsroman, een avonturenroman, een misdaadroman en een liefdesroman, kortom 'een vrolijk spel, een ernstige grap' zoals Harry Mulisch het zelf noemde. Waar loopt de scheidslijn tussen hemel en aarde? Toeval bestaat niet. Teleurgesteld in de mens verlangt God de Stenen Tafels terug. De opdracht wordt gegeven aan een engel die deze missie moet zien te volbrengen door geschiedenis en gebeurtenissen te manipuleren. Regisseur Hans van Hechten is er knap in geslaagd de ingenieuze plot, over manipulatie van de historie en van genetisch materiaal, vorm te geven.
'Deze vrolijke grootse roman is een schitterende uiting van een krachtige verbeelding.' (John Updike - The New Yorker)

Met Peter Blok, Rik Launspach en Saskia Temmink.

2–cd Hoorspel
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Al u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, de volgende dag geleverd. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Harry Mulisch - De Ontdekking Van De Hemel