Wiechen, Peter van - Vademecum van de Oost- en West-Indische Co

Schrijver:
Titel: Vademecum van de Oost- en West-Indische Compagnie. Historisch-geografisch overzicht van de Nederlandse aanwezigheid in Afrika, Amerika, Azië en West-Australië vanaf 1602 tot heden.
ISBN: 9789065810045
Taal: Nederlands
Uitgever: Antiquariaat Gert Jan Bestebreurtje
Bijzonderheden: 2002, gebonden met stofomslag, 381 pp.
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De auteur heeft twintig jaar, veelal op locatie in Afrika, Azië en Amerika, onderzoek gedaan naar de geschiedenis van de Oost-Indische en West-Indische Compagnie. In dit naslagwerk belicht hij, overzichtelijk ingedeeld en met veel oog voor het hedendaagse detail ter plaatse, vele facetten van deze twee multinationals en hun omvangrijke handelsimperium. De steden en handelsposten, de gebouwen, de historische gebeurtenissen, de slavernij en de slavenhandel, specerijenhandel etc. komen aan de orde. Tevens zijn biografieën opgenomen van kooplieden, gezanten, bestuurders, gouverneurs-generaal, militairen, wetenschappers en kunstenaars die een belangrijke rol hebben gespeeld. Met ca. 1000 kleuren- en zwart/wit-illustraties.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.