José Galamba de Oliveira (P.) - Jacinta Marto: nog onbekende b

Schrijver:
Titel: Jacinta Marto: nog onbekende bijzonderheden bij de verschijningen van O.L. Vrouw van Fatima
Taal: Nederlands
Uitgever: uitgave Joh. Roosenboom R.K. Uitgeverij, 1949
Bijzonderheden: paperback 144pp. in keurige staat, 2 afb. in zw/wit( portret en schilderij van J.B. Sleper zeldzaam !
Prijs: € 29,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Naar het Portugees bewerkt door P.Mackowiack S.V.D.

Jacinta (ook Hyacintha) Marto, Lissabon, Portugal; mystica; † 1920.

Feest 20 februari.

Zij werd op 11 maart 1910 te Fátima in Portugal geboren.

Samen met haar broertje Francisco en hun nichtje Lucia hoedde zij beesten voor thuis; zij was de jongste van de drie. Het drietal werd beroemd doordat de Maagd Maria aan hen verscheen. Voor de eerste keer gebeurde dat op 13 mei 1917. Alles bijeen kreeg ze drie keer een verschijning van een engel uit de hemel; de Heilige Maagd verscheen haar zes keer. Korte tijd daarna werd ze ziek. Zo jong als ze was, droeg ze haar pijnen op aan de Heilige Maagd, die haar verschenen was, als een offer voor de genoegdoening van de zonden van de mensen. Vlak voor haar dood zou ze tegen Lucia gezegd hebben, dat ze in de hemel heel veel van Jezus en zijn moeder Maria ging houden. Ze overleed nog geen tien jaar oud in een ziekenhuis te Lissabon.

Net als haar broertje stierf zij zeer jong: hij was op het moment van zijn dood nog geen elf († 1919; feest 4 april); zij was juist tien: 20 februari 1920.

Het proces van hun beider zaligverklaring begon in 1949.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

José Galamba de Oliveira (P.) - Jacinta Marto: nog onbekende bijzonderheden bij de verschijningen van O.L. Vrouw van Fatima José Galamba de Oliveira (P.) - Jacinta Marto: nog onbekende bijzonderheden bij de verschijningen van O.L. Vrouw van Fatima José Galamba de Oliveira (P.) - Jacinta Marto: nog onbekende bijzonderheden bij de verschijningen van O.L. Vrouw van Fatima José Galamba de Oliveira (P.) - Jacinta Marto: nog onbekende bijzonderheden bij de verschijningen van O.L. Vrouw van Fatima

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.