Steenbergen, Allard en Erwin K. de Vries - Boekhandel Godert Wa

Schrijver:
Titel: Boekhandel Godert Walter. 75 jaar in het hart van Groningen.
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Passage, Groningen
Bijzonderheden: Gebonden met stofomslag, 2017, 160 blz. Met foto's en facsimile's.
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Jubileumuitgave ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van Boekhandel Godert Walter (1942-2017) in Groningen stad. De winkel draagt nog steeds de naam van de oprichter die in 1944 door de nazi’s werd vermoord. Bestaat uit bijdragen die bij eerdere gelegenheden los van elkaar zijn gepubliceerd. Rijk geïllustreerd, onder andere met oude krantenknipsels en foto’s. De verhouding beeld/tekst is ongeveer fiftyfifty. Een derde deel bestaat uit portretten en teksten van lezers onder de titel: ‘De boekenkast van’. Ook zijn columns van schrijvers en uitgevers opgenomen. De redactie is verzorgd door de huidige twee eigenaren. Op die manier ontstaat een aardig beeld van de roerige geschiedenis van de boekhandel. Het vormt tegelijkertijd een eerbetoon aan de kleine zelfstandige boekhandel in het algemeen en Godert Walter in het bijzonder. Bovendien toont de uitgave het belang van een boekhandel als ontmoetingsplek (bij evenementen) voor de cultuur en de gemeenschap in een stad. Het afsluitende interview geeft een blik op de toekomst van de huidige vierde generatie eigenaren.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Steenbergen, Allard en Erwin K. de Vries - Boekhandel Godert Walter. 75 jaar in het hart van Groningen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.