Casanova - Geheime avonturen

Schrijver:
Titel: Geheime avonturen
ISBN: 9789034900210
Taal: Nederlands
Uitgever: K-Tel
Bijzonderheden: 1982, paperback, gebruikerssporen
Prijs: € 1,00
Verzendkosten: € 4,35 (binnen Nederland)
Meer info:

ABC Libertas uit Arnhem

Logo ABC Libertas

Welkom bij de online boekverkoop van ABC Libertas
-- COMING SOON ---
Arnhems Boeken Café Libertas
Binnenkort in Arnhem: een nieuw literair café, tot de nok toe gevuld met boeken. Hoge kasten vol prachtige, bekende, oude, grappige, ontroerende en verrassende boeken. Een huiskamer om in boeken te lezen/bladeren, met daarbij een kopje koffie of een glaasje. De perfecte sfeer voor literaire evenementen, en een rustpunt in de hectische binnenstad.
VERZENDKOSTEN: Brievenbuspost maximaal €4,35, en slechts €3,48 wanneer het om een klein boekje gaat. Voor grotere/zwaardere zendingen (incl. track&trace code) €6,95. Indien afhalen bij een PostNL-punt, slechts €5,95. Bij afhalen in literair café Libertas (Arnhem-centrum) - natuurlijk geen verzendkosten.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij ABC Libertas

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met ABC Libertas
  • Na uw bestelling ontvangen u en ABC Libertas een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van ABC Libertas vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • ABC Libertas kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.