Pisemsky, A.F. - (А.Ф. Писемский) (RUSSISCHTALIG)

Schrijver:
Titel: (А.Ф. Писемский) (RUSSISCHTALIG)
ISBN: 703011774702010
Taal: Russisch
Uitgever: Khudozhestvennaia literatura - Moskva
Bijzonderheden: 1981, 378 pp paperback (in goede staat!) Staat van het boek: 7.5
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
A.F. Pisemsky (А.Ф. Писемский) (RUSSISCHTALIG)
(Khudozhestvennaia literatura - Moskva)
70301-177 / 4702010100
uitgave uit 1981
378 pp paperback
(in goede staat!)
Staat van het boek: 7.5

Pisemski was een schrijver wars van idealisme en theorieën, hij beschreef het leven zoals hij het zag, zonder vooropgezet schema, objectiever dan andere schrijvers uit zijn tijd. Op het hoogtepunt van zijn schrijversloopbaan werd hij vaak vergeleken en zelfs op één lijn gesteld met schrijvers als Toergenjev en Gontsjarov, maar zijn populariteit taande reeds aan het einde van zijn leven en onderging in de 20e eeuw een enorme terugval
Pisemski maakte aanvankelijk naam met de verhalenbundel Schetsen uit het boerenleven (1856).
Het belangrijkste werk van Pisemski is de roman Duizend zielen (1858). Het is een lijvige roman over een jonge niet-adellijke intellectueel Kalinovic, die zijn idealen omwille van zijn carrière opoffert. Hij trouwt met een lelijke maar rijke eigenares van duizend zielen (lijfeigenen), in plaats van met de mooie en zuivere Nastja. Pas na het vertrek van de landeigenares keert hij bij haar terug.
“Duizend zielen” werd opgenomen in de Russische Bibliotheek van Uitgeverij Van Oorschot, waarmee het boek c.q. de naam van Pisemski in Nederland en België nog steeds een plekje heeft behouden.
Noemenswaardig is ook nog Pisemski’s drama Het bittere lot, dat binnen het genre van het toneel door insiders nog altijd tot de 19e-eeuwse Russische klassieken wordt gerekend.

Prijs €7,50
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pisemsky, A.F. - (А.Ф. Писемский) (RUSSISCHTALIG) Pisemsky, A.F. - (А.Ф. Писемский) (RUSSISCHTALIG) Pisemsky, A.F. - (А.Ф. Писемский) (RUSSISCHTALIG) Pisemsky, A.F. - (А.Ф. Писемский) (RUSSISCHTALIG) Pisemsky, A.F. - (А.Ф. Писемский) (RUSSISCHTALIG)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.