Steinle, Christian-Peter - BARBELEN en DIANO'S Soorten, Verzorg

Schrijver:
Titel: BARBELEN en DIANO'S Soorten, Verzorging, Inrichting, Kweek, Gedrag - Nieuwstaat!
Taal: Nederlands
Uitgever: Tirion Baarn 1999
Bijzonderheden: 1999, 1e druk, illustr. kleur, hardcover ca. 24x17cm., lit. lijst, register, Nieuwstaat!
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,40 (binnen Nederland)
Meer info:
Christian-Peter Steinle. BARBELEN en DANIO'S - Soorten, Verzorging, Inrichting, Kweek, Gedrag. 94 blz., rijk geillustreerd met afbeeldingen in kleur, hardcover ca. 24x17cm., literatuurlijst, register, 1e druk, Tirion Baarn 1999. Een Nieuwstaat exemplaar van deze interessante, praktische en fraaie uitgave! Kzw10+

Recensie: De omslag draagt de titel 'Barbelen', maar toont meest prominent een danio; de titelpagina is accurater en meldt beide. Circa 70 soorten van deze veel gehouden vissen worden behandeld, de meest populaire maar ook minder bekende, met opmerkingen over maximale grootte, herkomst, gedrag en daarmee (on)geschiktheid als gezelschapsvis, veelal met een goede kleurenfoto, een enkele met dito tekening. Bij de inrichting van aquariumbakken (100, 200 en 250 liter) komen ook de ervoor geschikte waterplanten aan bod. Werking filters, tips voor schoonhouden en een goede verzorging, korte opmerking over kweek. Eén pagina met literatuurverwijzingen; nuttige adressen en een uitvoerig register. Handig voor gespecialiseerde aquarianen, of zij die zich willen specialiseren.
(Biblion recensie, Dr. H.A. ten Hove)
Verder lezen

NaturalHistoryBooks

NaturalHistoryBooks uit Apeldoorn

Logo NaturalHistoryBooks

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Steinle, Christian-Peter - BARBELEN en DIANO'S Soorten, Verzorging, Inrichting, Kweek, Gedrag - Nieuwstaat! Steinle, Christian-Peter - BARBELEN en DIANO'S Soorten, Verzorging, Inrichting, Kweek, Gedrag - Nieuwstaat! Steinle, Christian-Peter - BARBELEN en DIANO'S Soorten, Verzorging, Inrichting, Kweek, Gedrag - Nieuwstaat!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij NaturalHistoryBooks

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met NaturalHistoryBooks
  • Na uw bestelling ontvangen u en NaturalHistoryBooks een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van NaturalHistoryBooks vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • NaturalHistoryBooks kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.