Schuitenmaker, Elise & Barros, Tresi - Bekijk het, voel het en

Schrijver:
Titel: Bekijk het, voel het en laat het los.
ISBN: 9789077668061
Taal: Nederlands
Uitgever: Bergboek, Amsterdam
Bijzonderheden: 2004, paperback, 397 pp.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Hoogzwanger was ze toen ik haar leerde kennen, deze kleine Portugese vrouw, Tresi Barros, medium, mijn vriendin. Bij het ontluiken van mijn eigen spiritualiteit kwam zij op mijn pad en dat bleek niet eenmalig, ons pad bleef een tijdje parallel lopen. Het was echter pas toen ik bij haar in huis kwam wonen, dat het idee werd geboren dit boek te gaan schrijven. Dit boek is het boek van Isaak, haar gids en beste vriend. En ik, Elise, mocht zijn pen zijn. Via Tresi mocht ik Isaak ontmoeten en met hem praten en vol bewondering heb ik naar hem geluisterd. Ik mocht zoveel wijsheden tot mij nemen, zoveel indrukken opdoen, zoveel leren, zoveel ervaren en zoveel antwoorden krijgen op hetgeen voor ons aardse mensen zo moeilijk te begrijpen is. Laat u meevoeren in dit traject van leren en van zelfbewustwording. Laat u overtuigen dat er meer is tussen Hemel en Aarde. Laat u overtuigen dat we dagelijks begeleiding krijgen van boven. Laat u overtuigen dat er een Hiernamaals is en dat God werkelijk bestaat. Dit handboek is er om u te begeleiden in uw zoektocht naar uw ware zelf en ik hoop dat het u, net als mij, keer op keer weer mag helpen, steunen, troosten en ontroeren.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.