Schuitenmaker, Elise & Barros, Tresi - Wie is Tresi?

Schrijver:
Titel: Wie is Tresi?
ISBN: 9789081203739
Taal: Nederlands
Uitgever: EB
Bijzonderheden: 2008, paperback, 538 pp. (naam en opdracht op schutblad)
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Eerder zijn al twee boeken verschenen van de hand van medium Tresi Barros, haar gids en meester Isaak en schrijfster Elise Schuitenmaker. Het derde boek genaamd, Wie is Tresi?, is een vervolg hierop; een derde boek uit een lange reeks die nog zal volgen. Wie is Tresi? is een revolutionair boek dat werkelijk een verandering teweeg gaat brengen in de wereld, in jouw wereld, want dit boek zal jouw wereld binnenin veranderen, waardoor jij een verandering maakt in de wereld.
De schrijfster:
Ook voor dit boek heb ik vele gesprekken gevoerd met Isaak, gids van het medium Tresi Barros, onze meester. Dit boek gaat over Tresi als persoon en als medium; zij bezit een bijzondere gave, maar hoe gaat het eigenlijk allemaal in zijn werk en wie is zij nu eigenlijk echt? Door het gehele boek zit als rode draad de les ‘Zijn in Echtheid’ verweven. Ik heb de lessen zelf mogen ondergaan en dat was niet gemakkelijk, maar meer dan de moeite waard als je eenmaal de vruchten ervan kunt plukken.
‘Zijn in Echtheid’, hoor ik u denken, wat kan daar nu zo moeilijk aan zijn? Ik ben toch wie ik ben, doe de dingen die ik doe en weet wat ik wil. Zo eenvoudig ligt het echter niet; we zullen wat dieper moeten gaan kijken, want bent u echt altijd eerlijk en open of laat u liever niet het achterste van uw tong zien? Spreekt u echt altijd de waarheid of verdraait u deze nog wel eens? Gooit u werkelijk al uw gevoelens en emoties op tafel of houdt u zich in en wacht u tot de bui overwaait? Toont u uw zwakheden, onzekerheden en angsten of verbloemt u die liever?
Dus: Wie is Tresi? Wie is Elise? En wie bent u?
Isaak laat ons zien hoe het leven is zonder maskers, zonder aangemeten jasjes. Hij laat ons zien hoe we bij onze echtheid kunnen komen, hoe we weer naar onze zielsverlangens kunnen luisteren en hoe we kunnen worden wie we werkelijk zijn!
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.