Wignall, Sydney - Spion in Tibet.

Schrijver:
Titel: Spion in Tibet.
ISBN: 9789055019397
Uitgever: BZZTôH / Roularta Books, 's-Gravenhage / Brussel
Bijzonderheden: 2002, paperback, 318 pp. Vertaling: Mylene van der Nagel
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Sydney Wignall vertrok in de jaren vijftig voor een expeditie naar de Himalaya. Voordat hij op pad kon gaan, werd hij gerekruteerd door de Indiase geheime dienst om te rapporteren over Chinese militaire operaties in het pas bezette Tibet. Hij had zich nauwelijks kunnen voorstellen dat hij daardoor deel ging nemen aan een buitengewoon en levensbedreigend avontuur.
Zijn groep werd namelijk verraden door een van de vele spionnen die opereerden langs de Nepalese grens met Tibet, en vervolgens gevangengenomen door het Volksbevrijdingsleger. Hij bracht maanden door in een door ratten bewoonde, ijskoude cel terwijl hij dagelijks ondervraagd werd. Toen door internationale druk zijn vrijlating afgedwongen werd, lieten zijn ontvoerders hem en zijn twee metgezellen gaan met de boodschap: 'Zoek het verder zelf maar uit!'
Hun loodzware tocht naar de vrijheid over de toppen van de Himalaya - in hartje winter - is een van de grootste heroïsche gebeurtenissen die bergbeklimmers ooit meemaakten. Na veertig jaar heeft Sydney Wignall dit verhaal eindelijk aan het papier toevertrouwd.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.