Carolijn Visser - Argentijnse avonden

Schrijver:
Titel: Argentijnse avonden
ISBN: 9789045026602
Uitgever: Atlas Contact, Uitgeverij
Bijzonderheden: Kaft met krasjes, deukjes, omgekruld of slijtage aan de randen. Conditie: Goed. Editie: 6. Jaar: 2014. Taal: Nederlands.
Prijs: € 11,95
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Argentijnse avonden is het verhaal van een vader en zijn twee dochters, emigranten in Argentinië, en hun gespannen verhouding - het verhaal van een gezin op drift. In 1937 besloot Rinus van Mastrigt naar Nederlands-Indië te fietsen om daar werk te zoeken. Hij trouwde er en kort daarna werden Ida en Miep geboren. De oorlog sloeg het gezin uiteen. Na de jappenkampen zocht Rinus zijn geluk in booming Argentinië en liet zijn dochters overkomen.
De meisjes werden liefdevol opgevangen door de gereformeerde nazaten van Hollandse en Friese landverhuizers die een Hollandse kolonie hadden gesticht op de pampa. Ida trouwde met een van hen, werd boerin en later ook Hollandse consul.
Argentijnse avonden is een aangrijpende familiegeschiedenis, en tevens een ode aan generaties Nederlanders die een nieuw bestaan opbouwden in een onbekende wereld.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Carolijn Visser - Argentijnse avonden