Seare, Nicholas - Boertige en glorieuze vertellingen (Een smeui

Schrijver:
Titel: Boertige en glorieuze vertellingen (Een smeuige kijk op de Arthur-legende)
ISBN: 9789010056320
Taal: Nederlands
Uitgever: Elsevier - Amsterdam / Brussel
Bijzonderheden: 1985, 180 pp hardcover gebonden met stofomslag (rug s.o. verkleurd, verder goed!) Staat van het boek: 7.5-8.0
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 3,64 (binnen Nederland)
Meer info:
Nicholas Seare - Boertige en glorieuze vertellingen
(Een smeuige kijk op de Arthur-legende)
(Elsevier - Amsterdam / Brussel)
ISBN 9010056325
uitgave uit 1985
180 pp hardcover gebonden met stofomslag
(rug s.o. verkleurd, verder goed!)
Staat van het boek: 7.5-8.0

Als in de vroege middeleeuwen een baron zich met zijn vrouw en dochter voorbereidt op een lange, saaie winteravond in hun kasteel in Wales, komen een oude, afgeleefde zwerver en zwerfster vragen om onderdak. Zij blijken Sir Lancelot, ridder van de Ronde Tafel en de vroeger zo schone jonkvrouwe Elaine te zijn. Lancelot blijkt een groot verteller die verhaalt van de gebeurtenissen die vooraf gingen aan Arthur's koningschap, en van erotisch getinte avonturen van de ridders van de Ronde Tafel. Nicholas Seare, die ook schrijft onder het pseudoniem Trevanian, presenteert dit boek als een bewerking van een manuscript dat in de 14e eeuw door zijn voorvader Davydd ap Seare werd geschreven. De vertellingen zijn erotisch getint, kluchtig en nogal voorspelbaar. Origineel zijn ze beslist niet, en aan de Arthur-legenden voegen ze niets toe. Wie houdt van een vlot, ondeugend en kluchtig avontuur kan zijn/haar hart ophalen, wie geinteresseerd is in de Arthur-legenden kan beter elders terecht. De vertaling is redelijk, het lettertype duidelijk.

Prijs €4,50
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer, nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Seare, Nicholas - Boertige en glorieuze vertellingen (Een smeuige kijk op de Arthur-legende) Seare, Nicholas - Boertige en glorieuze vertellingen (Een smeuige kijk op de Arthur-legende) Seare, Nicholas - Boertige en glorieuze vertellingen (Een smeuige kijk op de Arthur-legende) Seare, Nicholas - Boertige en glorieuze vertellingen (Een smeuige kijk op de Arthur-legende) Seare, Nicholas - Boertige en glorieuze vertellingen (Een smeuige kijk op de Arthur-legende) Seare, Nicholas - Boertige en glorieuze vertellingen (Een smeuige kijk op de Arthur-legende) Seare, Nicholas - Boertige en glorieuze vertellingen (Een smeuige kijk op de Arthur-legende) Seare, Nicholas - Boertige en glorieuze vertellingen (Een smeuige kijk op de Arthur-legende) Seare, Nicholas - Boertige en glorieuze vertellingen (Een smeuige kijk op de Arthur-legende)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.