Schulman, Martin - Karmische astrologie 3 Retrogradeplaneten en

Schrijver:
Titel: Karmische astrologie 3 Retrogradeplaneten en reïncarnatie
ISBN: 9789063780784
Taal: Nederlands
Uitgever: Schors
Bijzonderheden: 1981 / gebonden / 200 pag. / 417 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Martin Schulman benadert de Retrograde Planeten op een geheel onorthodoxe wijze en geeft ze een veel diepere astrologische betekenis dan tot nu toe het geval was. Hij plaatst zijn opvattingen in een systeem dat de drie soorten van gemoedsaandoeningen, stemmingen en vibraties verklaart, waarin deze planeten zich kunnen uitdrukken.

Volgens Martin Schulman oefenen Retrograde Planeten op het bewustzijn een ingrijpende invloed uit, die zich voornamelijk innerlijk afspeelt en derhalve niet altijd onmiddellijk waarneembaar is. Volgens de schrijver treedt er op het gebied der betreffende Retrograde Planeet een onontkoombare drang naar introspectie, voorzichtigheid en analyse op, de verwerking waarvan de daarop voorbereide mens tot grote bloei kan brengen.

Elke planeet wordt diepgaand besproken, in teken zowel als in huis. Tegelijkertijd neemt hij de esoterische en karmische symboliek verder onder de loupe, een onderwerp waarmee hij reeds in zijn 'bestseller' KARMISCHE ASTROLOGIE, Deel 1: MAANSKNOPEN EN REINCARNATIE een aanvang maakte.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 gram tot 2 kilo € 3,60 Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo) Verzendkosten: BELGIË: € 6,85 via DPD DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schulman, Martin - Karmische astrologie 3 Retrogradeplaneten en reïncarnatie Schulman, Martin - Karmische astrologie 3 Retrogradeplaneten en reïncarnatie Schulman, Martin - Karmische astrologie 3 Retrogradeplaneten en reïncarnatie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.